Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-09-13 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nopietni par nopietno.
Tie ir mani uzskati par ģimeni un bērniem. Negrozāmi un no visas sirds.

1. Normāli. Ģimene ar diviem vecākiem, kas patiesi un no visas sirds mīl un ciena viens otru un bērnu. Un pilnīgi vienalga - viņi abi ir vai nav bioloģiskie vecāki. Tik pat labi var būt patēvs vai pamāte vai abi audžu vecāki. Uzsvars ir uz "mīl un ciena". Un nav jau vajadzīga ne superpupermega turība, māja Baltezerā un 15 guvernantes...

2. Pieņemami. Jā, pieņemami, bet ne NORMĀLI.
a) "Vidusmēra ģimene". Iespējams, ka cieņa un mīlestība kaut kur pusceļā pazudusi. Iespējams, ka viens no vecākiem ir tāds darbaholiķis, kas bērnus redz tikai pie brokastu galda un pa Lieliem Svētkiem. It kā viss ir kārtībā - visi paēduši, apģērbti un nodrošināti. Bet tieši šis cieņas trūkums liek tēvam izteikt nievīgas piezīmes bērnu klātbūtnē, bet mātei kļūt histēriskai vistai.
b) Viendzimuma pāri. Kas mīl un ciena viens otru un bērnu. Es labrāt viņus būtu "ielikusi" 1.punktā. Šeit viņi ir tikai dēļ sabiedrības attieksmes.
c) Tikai viens no vecākiem. Kad tēvs/māte bērnu audzina viens, iespēju robežas nodrošinot fizisko un morālo komfortu.


3. Nenormāli.
a) Ģimenes - parodijas. Abi vai viens no vecākiem - alkoholiķi, narkomāni, fiziski vai morāli varmākas. Vecāki, kam par bērniem nospļauties.
b) Tikai viens vecāks. Bet tāds, kas bērnu "morāli norok". Kas uzkrauj bērnam atbildību un vainu par paša sabojāto dzīvi.
c) Bērnu nami.


Un varat mani norakt, nospārdīt un turpmāk neieredzēt, bet es savas domas nemainīšu.
Un tāpat es uzskatu, ka vienmēr labāk ir izšķirties, ja ģimene ir kļuvusi par parodiju. Vienmēr jau būs labāk, ja bērns satiks tēvu tikai reizi mēnesī, bet daudz maz pieklājīgā izskatā, nevis tas tēvs nāks mājās katru otro vakaru piedzēries un kaustīs sievu un bērnus...

Un pirms sākat dusmoties, gribu Jums likt pie sirds vienu lietu. Kā Jūs domājat - kur tad radās visi tie delfu un oho cilvēciņi, kas mētājas ar "naudaskārām kucēm, kuras tik izdrāzt" un "cūkām-impotentiem"? No gaisa nokrita? Tak nē jau. Vienkārši mūsu vecāki sāka 2. punktu uzskatīt par NORMU, mēs savstarpēji jau pašos pamatos necienam viens otru, un man bail domāt, kas būs ar mūsu bērniem - "indigo paaudzi"...*

Vot tā, bļe...

* Ne visi, protams, bet liela daļa. Paskaitiet paši, cik jūs zinat 1.punkta ģimenes un cik pārējās...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Tikai nesit, lūdzu!!!!!
[info]krii
2006-09-13 10:44 (saite)
Nē, es gribēju teikt, ka uzdrošinos cerēt, ka, ja tēmu būtu pieteikusi, nevis [info]str, bet gan, piemēram, es - Tavi iebildumi būtu krietni vien saudzīgāki.:)

Un es joprojām neuzskatu, ka [info]str citētās sieviete savā vēlmē dzemdēt bērnu būtu egoistiskāka nekā 99% procenti sieviešu, kuras vispār grib bērnus.
Cits jautājums - vai var attaisnot viņas izturēšanos pret vīrieti, bet tā jau ir cita saruna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Tikai nesit, lūdzu!!!!!
[info]kuminjsh
2006-09-13 10:58 (saite)
Ai, nē... Es jau vairāk uz Ķenguru "pavilkos"!;)
Bet tā sieviete (nevis [info]str, bet vēstules autore!) man patiešām likās dikti nesimpātiska. It kā viss baigi skaisti, bet... tur bija viena vienīga liekulīga sevis nomazgāšana. Nu paskaties situāciju: viņa to vīrieti nemīlot (nevarot atļauties), bet tad priekš kam bērnu slepeni un ar kaut kādiem vikrutasiem taisīt TIEŠI NO ŠĪ VĪRIEŠA? M?;) Tik pat labi taču var sameklēt kādu citu un uztaisīt "legāli". Gan jau ir vīrieši, kas grib bērnus!;) Tālāk - visa tā "ak, es nezinu, stāstīt man vai nestāstīt... ak!" izskatas diezgan dīvaini, ja mēs ņemam vērā iepriekš minēto;) Tas ir tikai poza: "Ai, es tāda laba, laba, man jau nekā nevaig no viņa..." - un glupie veči jau uz to uzķērās;) Ja viņa viņu mīlētu, tas viss izskatītos pilnīgi savādāk - par to jau es vakar gribēju pateikt, bet manus ratus dubļi sanesa;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Tikai nesit, lūdzu!!!!!
[info]jan09
2006-09-13 11:00 (saite)
tie, kas pieredzeejushi, peec tekstiem: "man jau no tevis nekaa nevajag..." paliek 3x uzmaniigaaki ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Tikai nesit, lūdzu!!!!!
[info]kuminjsh
2006-09-13 11:05 (saite)
;DDDDDDDDDDDDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Paslēpts puksts)
Re: Tikai nesit, lūdzu!!!!!
[info]kuminjsh
2006-09-13 11:16 (saite)
Mhm. Man atkal likās melošana nu tas, ko es jau teicu;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?