Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-05-22 11:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es nebūt negribu teikt, ka VISI vīrieši ir cūkas, maitas un pēdīgie nelieši. Tāpat kā nevaru apgalvot, ka VISAS sievietes ir tīras un baltas.
BET!
Ziniet - esmu dzirdējusi desmitiem stāstu par to kā vīrieši ir podla izrīkojušies*. Un NEVIENU par to, ka sieviete būtu podla rīkojusies, nu vismaz attiecībā pret vīriešiem, nevis savām sugasmāsām. Stulbi - jā, idiotiski - čupām, neloģiski - nemitīgi, bet ne zemiski. Un tas liek aizdomāties... Un rada vēlēšanos nopirkt AKM.

*Un pat ne no pašām sievietēm, bet viņu draudzenēm/aculieciniekiem. Jo reizēm gadās, ka PAŠAS jau vairs neko nevar pateikt, PAŠAS jau ir zem zemes...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2006-05-22 13:56 (saite)
Es gan šeit nedomāju gluži par finansiālo pusi. Kaut gan: ir mazliet starpība - aiz durvēm paliek darbspējīgs vīrietis produktīvā vecumā, uz kuru jau rinda ar jaunuvēm stāv, oder sieviete ar 3 mazgadīgiem bērniem.;(
Par aizokeāna kundzītēm es i nerunāšu, tur likumi, manupraēt, tiek rakstīti kaut ka īpaši - lai pavairotu dažādus haļavščikus da klajus liekēžus...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-05-22 14:14 (saite)
A kas vainas darbspējīgai sievietei produktīvā vecumā, uz kuru rinda ar bikšaiņiem stāv? :)

Vienkārši tā fiksi galvā parēķinot konstatēju, ka zinu kādus pārdesmit gadījumus, kur sievišķi morāli un materiāli terorizē bikšaiņus, ij zinu neklātienē tikai vienu gadījumu, kad haļavščiks bikšainis kā ērce cūkojas uz sievietes rēķina. Ja ne par materiālo pusi,neesmu manījis nevienu bikšaini, kurš gadiem vērptu intrigas un rūpīgi sacerētu apmelojumus, lai savai bijušajai dzīvi gandētu (kaut dzirdēts parvienu šādu gadījumu ir). Savukārt, ja palasa DELFI sievišķu forumu, tad ronas sajūta, ka meitieši tikai ar to vien nodarbojas. Bet var jau būt, ka nepareizajā sociālajā slānī paziņas meklēju. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-05-22 14:31 (saite)
Parādi to rindu, kas uz 3bērnu mātēm stāv!;P Kaut gan, kā teica viena aksakaliene: "Vīrieši mīl tos bērnu, ar kuru māti viņš guļ", tātad it kā cerības būtu. Bet es kaut kā nepaļaujos uz šo apgalvojumu;) Lieta tāda, ka ne jau visi ex-vīri apzinīgi maksā alimentus Pilnā Apmērā (nu sīkumos, kā tas tiek panākts, es neieslīgšu), aber dzīvot vienam/vienai oder par 200-300 Ls uzturēt 3 ēdelīgus/audzelīgus jauniešus, bikiņ ir atšķirība;)

/lepni/ Es delfus nelasu!;P

Ja tā nopietni (labi - gandrīz nopietni)... visos (un katrā) sieviešu žurnālos ir pilns ar padomiem no sērijas "Kā padarīt vecim dzīvi par elli", tādēļ ar nav nekāds brīnums, ka babuļi aiz nekodarīt salasās visādas blēņas un sāk viņas dzīvē īstenot. Ir jābūt dzelzs raksturam, lai tādam kārdinājumam pretī turētos! Bet NEKUR, NEKUR es neesmu redzējusi pat vismazāko rakstiņu "Kā piebeigt sievu", un ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka viņi paši visu izdomā!
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-05-22 14:42 (saite)
/aplaudēju Kūmam par loģisko izvedumu pēdējā rindkopā :)/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-05-22 14:47 (saite)
;DDD Nu pareizi! Kurš vairāk vainīgs - kuru kāds lielāks samācīja (tb mazais duraciņš) vai tas, kurš tās blēņas izdomāja?!
Vismaz es bērnībā vairāk sukas kā brālis dabūju ar šo formulējumu!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?