Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2015-06-09 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Māte, protams, māksliniece. Iebrauca, redz, kaut kāds tēvainis uzvārdā Bārda, apjautājās, vai nav kāds motocikls vai kas tamlīdzīgs pārdodams, šī zvana man: "Hihi, tu ar to savu mopēdu vēl taisies braukt?" Uz manu (MANU!!!!) zaļo Rīga-cikturpadsmit aci uzlikuši! Nošņācu, lai aizmirst - galu galā ir trīs mazbērni, kuriem braukt. Un ja kāds to mopēdu reiz no pilsētas garāžas atvestu un teiktu bērniem "Drīkst braukt!", gan jau ka brauktu, acis pārgriezuši. Annai, piemēram, šobrīd ir 15 - kā reiz tas vecums, kad es pie mopēda tiku un braucu atspērusies. Anna gan ir aptuveni 15-20 cm īsāka par mani (kā es toreiz un tagad) un attiecīgi aptuveni tikpat kg vieglāka (kā es toreiz), bet mopēds ir gana smags verķis, tak pie lielas gribēšanas nekas nav šķērslis. :/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2015-06-09 23:40 (saite)
Nopietni, tev vēl mopēds stāv ejošā kārtībā? Kamōn, tas tak muzeja eksemplārs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2015-06-09 23:43 (saite)
Nu pirms gadiem etaki 10 toč gāja, tagad visu laiku garāžā nostāvējis. Ja nu vienīgi aprūsējis. Brālim "Karpati" gan laikam pajukuši bija un negāja, bet ar manu Rīgu tēvs pie veselības būdams vēl uz kapiem brauca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aizliegts_v
2015-06-10 19:46 (saite)
Vot, vot! Vai ta šitiem vairs vispār kontaktus un spoli var dabūt? Riepas gan laikam vēl ir veikalā, vismaz Deltas riepas toč ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?