Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-11-01 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ēdamlietas

Uztaisīju FB noskatīto veģetāro majonēzi (bez olām):
kārbiņa konservētu balto pupiņu;
300 g eļļas
pustējkarote sāls
pustējkarote cukura
tējkarote sinepju
2 ēdamkarotes citronu sulas.
Pupiņas (šķidrumu nolej) sablenderē, pieliek sāli, cukuru, sinepes, sablenderē, pa druskam lej klāt eļļu un blenderē, lai sanāk viendabīga masa. Beigās pielej citrona sulu, sablenderē.

Manas piebildes:
nebiju pārliecināta par eļļu - 300 g vai 300 ml, lēju uz aci.
citrona sulu arī ņēmu, kā sanāca - citrons tāds pasauss gadījās izspiedu visu.
beigās nenocietos, pieliku rīvēto parmezāna tipa sieru - kad jau, tad jau, lai ir siera majonēze! ;)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2014-11-01 19:22 (saite)
vo - ļoti praktiski to zināt... tas ir daudz - vienam famīlijas milzu bļodas rosolam pietiktu ar pusburku...
Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-11-01 19:33 (saite)
Un es domāju, ka glabāties var bez bēdu, ja neizēd vienā reizē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2014-11-01 19:40 (saite)
nu jā - nav jau tur īsti kam bojāties - tas tiesa... ledusskapī noteikti var kādu laiku stāvēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?