Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-04-07 09:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pārcelti komentāri

[Ģimenes attiecībās] Patiesībā visgrūtāk sarunāties ir ar jaunkundzēm ap 20 - to es atceros pēc sevis un tagad novēroju pie Juniora draudzenes, ar kuru apkārtējiem (vecākiem, Junioram, kā viņa domā - man;D) jāapietas kā ar jēlu olu, citādi apvainojas līdz nāvei;)
Es atceros - kad man 22 gados piedzima Juniors, mamma teica: "Ar Tevi beidzot ir iespējams sarunāties, vairs neesi kā tāds ezis!";) Jā, nu kaut kādu daļu ezīguma vēl joprojām esmu saglabājusi, bet tas i ne tuvu nav tas, i ne tuvu;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2013-04-07 10:29 (saite)
Nu, nezinu, man gan nešķiet grūti sarunāties ar jaunietēm ap 20, vienīgais, ka lielākajā daļā gadījumu vienkārši nav interesanti:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-04-07 10:38 (saite)
Ja Tu būtu šādas jaunietes tēvs, iespējams, ka Tev būtu cits viedoklis;) Jo ir atšķirība, vai sarunas tēma ir regulāri nenomazgāta krūzīte un dēlī salaistas studijas vai mēģinājums jaunuvei sapūderēt smadzenes, pārsteidzot viņu ar savu intelektu;)

Komentārs (skat tagu) tika pārnests no tēmas, kur jaunietes sūdzās, ka ar vecākiem neesot iespējams sarunāties;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2013-04-07 10:48 (saite)
Nu, skaidrs, ka tas ir pavisam savādāk, bet tad formulējums diezgan dīvains, tas būtu apmēram tas pats, ja Tu teiktu, ka Tava pieredze liecina, ka visgrūtāk sarunāties ar vīrišķiem kaut kādā tur vecumā, ar to domājot, ka ir sarežģīti runāt ar savu bijušo vīru par kaut kādām finanšu lietām:))

No tā taga neko nesapratu - esmu diezgan neattapīgs:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-04-07 11:07 (saite)
Būtu ka labāk teicis, ka nemaz nepamanīji un esi diezgan izklaidīgs, tas izklausītos labāk;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2013-04-07 18:33 (saite)
tā nu gan neviens nav teicis un manu ierakstu komentējošās meitenes nāk no ļoti netipiskām ģimenēm, kur problēma ir nevis nespējā sarunāties, bet daudz sarežģītākās attiecībās. Prieks, ka Tev tikai labi piemēri apkārt gadījušies, kur visu iespējams atrisināt ar runāšanu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-04-07 18:43 (saite)
Tiešām TIK netipiskām? Vai arī meitenēm pašām šķiet, ka ofigitjeļno netipiskām?;> Dieva dēļ, pamatā visas ģimenes ir vienādas, ja vien meitenes neaudzina vilku māte un lācis Balu vistiešākajā šī vārda nozīmē;)
Redzi, es visu laiku mēģināju pateikt to, ka nekas nerisinās tikai tādēļ, ka latviešu ģimenēs visu risina nevis ar runāšanu, bet ar aizvainotu muguru,demonstratīvu klusēšanu, ārstniecisko elpošanu, utt, no kuras pārējiem ir jāsaprot/jāuzmin, ko viņi greizi ir izdarījuši! Tieši šī iemesla dēļ arī man apkārt ir pamata slikti piemēri;) Un retie veiksmīgie gadījumi ir bijuši tieši tad, kad, pirmkārt, cilvēki beidzot ir sākuši runāties. Un otrkārt beiguši kā govis pārzelēt visus savus bērnības/pusaudzības gadu aizvainojumus pret tuviniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusais_okeans
2013-04-07 18:51 (saite)
jā, pietiekami netipiskām, bet man te acīmredzot ļoti privātās detaļās jāiebrauc, lai Tev parādītu, ka ne visi pieaugušie pēc 40 ir uz sadarbību un diplomātiju noskaņoti, bet tieši otrādāk, turpina nospiest citus, ne tikai 20gadnieces, ar saviem aizvainojumiem pret dzīvi. Ir jau katram kaut kāda robeža, līdz kurai vispār ir motivācija censties runāt...Jeb Tu gribi teikt, ka problēmas ģimenēs gadās tikai ar 20gadīgiem skuķiem, kamēr savā starpā visi ir dikti draudzīgi un runājoši? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2013-04-07 19:04 (saite)
Es tikai gribēju teikt, ka vienmēr sākuma jāpaskatās spogulī, kad gribas teikt, ka ģimenē nav saskaņas dēļ kāda ļaunā;)
Un par nospiešanu... tajā brīdī, kad patiesi kļūsti pieaudzis/nobriedis mentāli, neviens vairs nemēģina Tevi nospiest, vai pamēģina tikai vienreiz. Un nav noteikti vecuma, kad obligāti tāds kļūsti, daži tādi nekļūst nekad;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daciiit
2013-04-07 21:29 (saite)
Nu tak tas ir vecums, kad mēs "jau visu zinām" un "nevajag mūs mācīt", bet tas pāriet :D. Nu vismaz pēc gadiem 5 toč, kaut ir jau suga, kas apvainojās par un ap visu, kas nav par viņām :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?