Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2012-03-19 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ēdamlietas

Variācija par kičari tēmu
Tā kā svētdien man ienācās kāds gabaliņš labas jēra gaļas, izdomāju pataisīt plovu, tak neīstajā brīdī acīs ietrāpījās šķeltie zirņi un tapa variācija par kičari tēmu. Latviskā garā;)

Sagriezu pusgredzenos 2 lielus sīpolus, apcepu čuguna katlā,
pievienoju aptuveni puskilo jēra šķiņķa bez kauliem, sagriezta gulaša lieluma kusaciņos,
uzkaisīju bišķi kumīna, pārs nažagalus malta ingvera, kādas 2 tējkarotes karija
visu bišķi piesvilināju,
piebēru 2 palielus uz dārzeņrīves sarīvētus burkānus,
apcepu visu,
uzlēju verdošu ūdeni, lai pārklāj,
piebēru aptuveni 2/3 glāzes grūbu un aptuveni tikpat dzelteno šķelto zirņu,
pusstundu pasutināju uz uguns, pagaršoju, piemetu sāli, tad vēl pusstundu paturēju zem vāka, bet bez uguns.

Jāsaka, ka garšīgs vells! Un gaļa patiesībā tur ir galīgi lieka;DDD



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2012-03-20 12:11 (saite)
eij nu - komõn:
"atnāca te visādi diži kulināri un pastāstīja, kāda es dura un neko no ēstgatavošanas nesaprotu"

tu jau atkal redzi un lasi to, kā nav un ka nemaz nav bijis domāts :(

lai nu par kuru, bet par tevi es token nekad neteiktu, ka dura esi vai gatavot neproti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?