Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-12-09 09:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar tā padomāju, ka mož vajag nopirkt ZS piparkūkas. Diemžēl nekas nesanāca. Neesmu es sevi miskastē atradusi, tāpēc neēdīšu kaut ko tādu, kas gatavots no palmu eļļas ("Lielezeru" rudzu piparkūkas) vai margarīna ("Liepkalnu" piparkūkas). Piedodiet par rupjību, bet DIRST lai viņi iet ar saviem mērdekļiem!
Un šodien es vēl esmu mierīga, vakar gan man, stāvot pie RIMI piparkūku stenda, gribējās rupji krieviski lamāties pa visu bodi.

P.S. Varbūt kādai ir parbaudīta garšīgu piparkūku recepte?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2011-12-09 12:10 (saite)
http://www.sapforums.lv/index.php?t=61446
Pēc šīs taisu, un ir labi. Ar pilngraudu vai rudzu miltiem arī var, bet tur konsistence mainās nezināmā virzienā :)
Pēdējā "Dienas ēdienu" numurā ir padomi par piparkūku mīklu, tur vismaz ir uz pirkstiem parādīts, kā veic to cukura dedzināšanu (no kuras es līdz šim esmu izvairījusies, lietoju sīrupu, bet ir aizdomas, ka "nav tas").

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2011-12-09 12:17 (saite)
O, paldies!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?