Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2009-06-18 21:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Starp citu,
runājot par šo diskusiju: http://klab.lv/users/le_minga/414954.html?thread=4056042#t4056042
Es patiešām esmu pārāk empātiska, lai bez riebuma spētu skatīties vai lasīt "mākslas darbus", kuros tiek spīdzināti cilvēki vai dzīvnieki.
Un tīksmināšanos ap šīm lietām es uzskatu* par slimīgu. Dikti atgādina kaimiņmājas Zintīti, kurš 5 gadu vecumā šausmināja citus bērnus ar: "A es kazas spiras apēdu! Jā, un slieku arī vienreiz apēdu! Un kāmītim galvu norāvu! Un tie, kas to nevar, ir ņuņņas un lūzeri, jā!"

*uzsveru - es uzskatu. Var jau būt, ka nenormāla esmu es.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2009-06-19 15:48 (saite)
Einuei?! Vai tad visiem nav jāsajūsminās un jāsašūt par to pašu, ko sajūsminies vai sašūti Tu?! Es i beikC!;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-06-19 17:01 (saite)
Reizēm mani pārņem sajūta, ka neesi sieviete labākajos gados, bet gan kāda tīnīte... Ja es nerakstīšu, ko es domāju, tad kā es uzzināšu, ko domā citi? Tu zini kādu labāku veidu? Man ir svarīgi paust savu viedokli un ir patīkami, ja kādam ir vēl tāds. Vēl patīkamāk ir tad, ja kāds savu maina un pieņem manu. Bet tas nav mandatory. Es mierīgi varu sadzīvot ar faktu, ka Tev kā vājai būtnei traumē psihi viena ķerta itāļa režisēta filma, kurā ir ietvrtas ainas, kuras ļoti iespējams nekad dzīve nav notikušas, nemaz nerunājot par to, ka filmēšanas laika neviens nav cietis. Turklāt šis fakts pilnīgi nemaina manu attieksmi pret šo filmu un pret ķerto itāli.

Lai gan atklati sakot, viņam tā arī laikam ir vienīgā puslīdz jēdzīgā filma. Vēl "Paprika" bija tā... nu tā kaut kā, ja galīgi nav ko darīt, tad var skatīties. Un atkal- tikai manas domas. Vai man aiz katra teikuma, kas ir tikai manas domas būtu jāieliek kaut kāda īpaša zīme, lai Tev atkal neliktos, ka es savu viedokli Tev uzspiežu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2009-06-24 18:08 (saite)
Nē, Tu jau neuzspied savu viedokli, kur nu, Tu tikai katrā diskusijā, kad oponentam ir atšķirīgs viedoklis, izvēlies noteiktus tekstus, kuros paud, kāds oponents ir atpalicis, vājš, neattīstīts un vispār stūlbais stūlbenis. Un es nerunāju tikai par sevi, jo šī, ja mani atmiņa neviļ, ir mūsu pirmā (un ļoti ceru, ka arī pēdējā) diskusija. Šis viedoklis ir izveidojies, vērojot citas diskusijas, kurās Tu esi piedalījies. Nē, konkrēti nenosaukšu, jo man ir slinkums meklēt.
Un ar šo tēma tiek slēgta. Vari turpināt savā žurnālā, ja ir kāre, es gan vairs nepiedalos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?