Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Par http://klab.lv/community/pajautaa/4641768.html?thread=41717480#t41717480

Nu, labi - islāms, Gruzija, jā.

Par ko es vēl varētu pārskaisties tā, lai atkāptos no dāmas cienīgas uzvedības?
Un Tu, mīļo cibiņ?

  • man pofig
  • šķirtās ģimenes, alimenti un viss, kas ar to saistīts.
  • jebkura sacepshnaas par kaadu uzbraucienu ir saakums karam, kur zaudeetaajs ir tas, kursh atziist - jaa mani tas uztrauc, jaa tas ir mans ahilleja papeedis. so neviens gudrs cilveeks nekad neatklaas iisto saapi un ja diskusija par to rastos, patureetos malaa. protams vienmeer var droshi atpleest bluuziiri un uzleekt uz tanka par kaadu neitraalu, personiigi neskaroshu teemu. tiiri taa, lai radiitu neviss diivaankuciites, bet normaalas dobermanju maatiites imidzju. kaut kaa taa.
    • + 2,50!
    • oi, beidz, te cibaa jau nu gan nav nolasiijushies tie psihiski stabilaakie indiviidi. dazhiem sheit pietiek tikai ar to, ka kaads nemiilamaaks indiviids pamidzhinaas acu priekshaa, pat muti iisti neatverot, lai visa pateetiskaa pljurksteeshana par "es liidz taadam liimenim nekad nenolaidiishos" pachibeetu kaa ziemassveetku preemija kriizes apstaakljos.
      turklaat, ja par cibas kashkjiem - es atklaati nicinu visus tos, kam chura raustaas izteikt savu viedokli skalji, bet kas peec tam aizslepenotajos ierakstos pulceejas un dirsh, dirsh, dirsh aiz muguras...
  • mani lielākoties nokaitina nevis viedoklis par kādu konkrētu tēmu, bet gan forma, kā tiek paziņotš. Lielākoties- "ir tikai tā, kā es domāju".
    Ir divas reizes, kad pati atkāpos no tā sauktā dāmas statusa: 1- par atbildību- viens skuķis spriedelēja, vai viņai jāsaka saviem vecākiem (ar kuriem viņa dzīvo kopā), ka ir Aids slimniece. varbūt vairāk salecos tieši par to, kā cilvēki nevietā demonstrē savu varu. 2- kad viena man liela cibas autoritāte paziņoja kaut ko līdzīgu "ir daži nabadziņi, kas man te lēkā apkārt, bet tie jau diez kas nav". Tas kaut kā sakrita ar manu sajūtu, ka durvis ir ciet un tās nevērs vaļā.
    • Jā, es saprotu, par ko Tu. Un var jau ar prātu sev pateikt, ka tie ir cilvēka kompleksi un vājums, kas viņam liek tā pozēt un dižoties, bet tas prāts parasti atnāk drusku vēlāk, nevis diskusijas brīdī.
  • Man liekas, Tevi varētu izvest pašpārliecināta stulbuma demonstrēšana jebkurā tēmā, kuru Tu labi pārzini (mani arī :))
    Mani ļoti uzvelk jebkura veida ņirgāšanās par "citādajiem" (vienalga, resniem, nabadzīgiem vai tamlīdzīgi), kura izpaužas kā sava pārākuma demonstrēšana. Varbūt vienīgi izņemot jautājumus par intelektu un domātspēju - cilvēkus, kuri izvēlas nedomāt, es arī īpaši necienu un pat domās neaizstāvu.
    • Jā, es atceros tās reizes, kad esmu tiešām bijusi uz eksplozijas robežas - kad cilvēks izsaka kategorisku un pilnīgi absurdu viedokli par jautājumu, kurā nesajēdz neko, bet kurā es toties orientējos - taču viņa pārliecība ir kā mūris, un neviens aguments viņu neņem.:)
      Oi, žžžutjjj!:)
  • par dajebko, kas man liekas netaisnīgs. ja mazākos sit (vai, ja man liekas, ka mazākos sit) un tādas visādas lietas kā bullim sarkana lupata.
  • par ko tu varētu pārskaisties? oi, nu nezinu. gan jau par to pašu.
  • Tev ir pārāk stabila nervu sistēma, lai par kaut ko tā riktīgi saceptos.
    Vismaz šeit neesmu pamanījusi, ka Tu tā saskaistos, lai sāktu laist lietā smago artilēriju - tur personīgus uzbraucienus no sērijas - Tu esi resna, māte tev dumja, vīrs tizls un bērni idiņi. :) Tu vnk vari kļūt traki dzēlīga, bet līdz tirgussievas līmenim tomēr nenolaisties.
    Par sevi pat nezinu.
    • Reizēm esmu uz tā limeņa robežas bīstami balansējusi, un nebūt neesmu tik droša, ka vienmer noturējusies šaipus.:)

      Bet Tevi no tiesas neatminos līdz prastumam nolaižamies, tas gan!
  • Es drīzāk sāku domāt, kam ar mani būtu jānotiek, lai es beidzot tiktu pie dāmas cienīgas uzvedības...
  • mani vienmeer sajuusmina Tava savaldiiba. taapeec tagad esmu drusku izbriiniiti, ka gadiijums ar personu X izpelnaas tik daudz ierakstu.
  • Visvairāk par to, ka cilvēks ar melnu muti izsakās par kaut ko, par ko tam necik nav jēgas, bet nu dikti gribētos, lai būtu. Taču es labāk izstājos nekā turpinu, puķotām, dzēlīgām laipnībām apmainīties nav manā dabā, jo labāk uzreiz pa pieri par to, ka var tā gvelzt. Bet nu gana savulaik esmu atskatījusies raudošas, jūtīgas radībiņas, tā ka - man žēl un gandrīz nekad neatļaujos:)
    Par Tevi - nu ir dažas tēmas, kur tu parasti esi neizbēgami klāt. taču nokaitinātu Tevi tā, ka tu nevaldītu pār sevi un izietu ārpus iedzimtās un brīžam, pēc manām domām, pārāk lielās iejūtības robežām praktiski neesmu Tevi redzējusi.
  • es paarsvaraa censhos rakstiit tikai par un ap sevi, neizvirzot absoluutaas patiesiibas savaa viedoklii. arii komenteejot censhos nevienu neaizskart, taapeec parasti esmu saapinaata un viilusies, ja kaads tomeer pamanaas par mani panjirgaaties vai uzbraukt augumaa...

    savu neapmierinaatiibu es reti kad izraadu rakstveidaa, bet iespeejams ir gadiijies...
Powered by Sviesta Ciba