Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viens no manu neveiksmju cēloņiem ir absolūtais konkurences gara trūkums. Ja man ir jāpierāda, ka es nevis vienkārši esmu Izcila un Ļoti Laba kādā jomā, bet gan jādemonstrē priekšrocības salīdzinājumā ar kādu citu, jūtos pazemota.
Laikam konstants testostereona trūkums.:(
  • Man ar tas pats:(
    Vienmēr skrienu tikai pa savu celiņu.
  • Man ieslēdzas "ko tad nu es", kas mijas ar "es tik un tā esmu labāka, kaut arī to neviens neredz" :)
  • man tas pats :)
    man gribas, lai katrs pac saskata, cik lieliska esmu, bet taa jau laikam modernajaa pasaulee nenotiek :(
  • kāds sabiedriskais pienākums tev bija klasē, kad biji skolniece?
    • Visādi. Vienubrīd pat laikam skaitījos pilciņa padomes priekšsēdētāja, jo biju viena no retajām, kam bija labas atzīmes.
  • Tostera trūkums.
    Man laikam smadzenēs naff gana daudz rievu, lai to vārdu iegaumētu.
  • izskatās, ka visai izplatīta parādība. tad jau "uz priekšu" tiek nevis labākie un gudrākie... bet tie, kuriem vai nu testosterons, vai cīņas gars, vai.. slinkums uzskaitīt.
  • Nu, saule, tas saucās "reality check" un par to nevajag justies pazemotai, bet tieshi otraadi, taa var viegli paarliecinaties, ka nelido maakonjos, bet staavi uz stingras zemes.
    • Nav runa par to, ka man trūktu iedomības. Man trūkst cīņas spara to kādam kādreiz pierādīt.
      • Nu man kaa ticiibas cilveekam jau nav probleema ar to. Bet ja es buutu "materiaalisma velna advokaats", tad teiktu - tas ko nevar konstateet, neeksistee! Un tas ka tu DOMAA ka vari izleekt ar izpletni veel nekas nav, kaameer neesi izleekusi. Un apvainoties vai justies pazemotai, ja tu uzvedies kaa BaseJumperis, bet nezini kaa parashuutu salikt, panaaks tieshi preteeju efektu.
        Kaa jau teicu - "relity check". Un patiesi tas ko mees pashi par sevi domaajam, bet neesam citiem paraadiijushi, biezhi neatbilst realitaatei! :) Tieshi tamdeelj vajag to krupi noriit publiski, jo publiska demonstraacija kudii labaak iebaazh maisaa oponentus nekaa tava politkorektaa apvainoshanaas un suudzeeshana tiesaa par goda un cienjas aizskaarumu! Stipro neaizskarsi!
        Ooops - sorry - tas viss iisteniibaa ir refleksija uz sevi, tamdeelj es to tik labi zinu!
        • Laikam kārtējo reizi esmu ļoti pārprotami izteikusies, jo Tu runā par kaut ko pilnīgi citu.
          Es ne uz vienu neapvainojos un neko negrasos norīt. Es tikai mazliet nožēloju to, ka man nav cīnītājas gara - respektīvi to īpašību un uzvedības modeļu kopuma, kas dažiem cilvēkiem ļauj iesaistīties, turklāt sekmīgi, diskusijās, kautiņos, konkursos un tādējādi apliecināt savu varēšanu. Man pret to ir psiholoģiska barjera. Tas ir apmēram tā kā brūnas, nevis zilas acis, augums 157 cm, nevis 2 m, utt. Psihes konstitūcija tāda - jūtos slikti, ja esmu spiesta konkurēt. Tāpat kā dažiem ir bailes no augstuma vai slikta dūša no ķiplokiem.
          Nu, un dzīvoju es ar to - īstenībā nemaz ne tik slikti, bet reizēm traucē.
          Un ņe pri čom tur kaut kādi realiy cheki, fakviņzin kas tas ir.:(
          • Nu labi, a manupraat kljin kljinom vishibajut! Zin kaa... daudzi ljauzhi lielas lietas sasniegushi, jo vienbriid ir apnicis sharahtaaties pashiem no sevis! :) A tu met pie malas savu kautriibu, un pakonkuree, sliktaak jau nepaliks. Ja esi maratona peedeejais skreejeejs, tad jebkuras darbiibas rezultaatu vairs var tikai uzlabot vai nemainiit!
            • Man gan ir LJOOOOOOOOOTI pamatotas aizdomas, ka tev liidz maratona peedeejai vietai naaktos ljoti ilgi guleet! TU JAU konkuree, tik vot pati to nezini... :)
Powered by Sviesta Ciba