Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Runā, ka kādreiz esot bijuši arī citi gadalaiki. Es gan īpaši neticu, daudz blēņu ļaudis izmisumā sagvelž. Tomēr skaisti būtu fantazēt par siltām, saulainām dienām un sausu asfaltu, pa kuru var staigāt, nevis, kunkstus un lāstus slāpējot, šļūkāt. Par pumpuriem koku zaros. Par siltu un mierīgu vēju. Es zinu, ka nekas no tā visa dabā nepastāv, es nenodošos šiem bezjēdzīgajiem sapņiem, lai sevi lieki netracinātu, es tūlīt saņemšos un turpināšu dzīvot. Normālo, parasto dzīvi normālajā, parastajā - nepārejošam drēgnumam un hroniskām iesnām nolemtajā pasaulē.
  • :)
    Nabaga siltummīle, tiešām žēl Tevis paliek lasot. Es gan varētu pačukstēt, ka vēlos vakaros nepārprotami smaržo pēc pavasara. Varbūt tās ir tikai mūsu iedomas, bet man liekas, ka ir arī citi gadalaiki.
    • Tu domā to dīvaino kūstošā sniega smaržu? Jā, ir tāds gandrīz netverams mirklis kaut kad ap saulrietu, bet tad tūlīt atnāk vakara sals un aizsit degunu atkal ciet.
      • Es vakar viņu sajutu ap 11 vakarā. Tīri jocīgi, arī vēlāk pavasarī īstā kūstošas zemes smarža ir naktī uz rīta pusi.
  • Tas viss ir no fantasy žanra.
    Ne ba nu velti Senegalā un Kenijā metušies uz distanču slēpošanu.
    • Jā, tās saulainās pastkartes un bukletiņus viņi, maitas tirgo tikai tūristu pievilināšanai. Un tie, kuri uzķērušies, pēc tam māna citus, ka, jā, jā, silts tur, ziniet, bija, un palmas, un ziloņi...
      Nožēlojama pasaule. Tādu palmu nemaz nav. Tāpat kā Ziemassvētku vecīša.
  • jaa, es arii esmu aizmirsusi, kaa bija kaadrezi. man, protams, patiik visi gadalaiki. bet taa pa iistam-tikai to saakuma briidii. un tad liekas, ka tas viss ir mazliet, mazliet par ilgu.
    ziema, beidz mani putinaat!
  • Ziemā var slēpot, es apdomīgi saku. Un tāpēc ziema ir ļoti laba, jo slēpot ir ļoti patīkami. It sevišķi, ja izdodas personisko temperatūru nosist zem 37 grādiem (kas man neizdodas jau gandrīz nedēļu).
    • Slēpot - tas bija kas tāds, ka tu, cilvēks, velies sniegā un zābaki piebirst ar riebīgu sniegu, kas zeķēs saķep ledainos kukuržņos un nosaldē tev kāju pirkstus, ne? Un tad pēc tam hroniskajām ziemas iesnām pievienojas arī maza, pretīga temperatūra - tāda, lai nevarētu vienkārši likties un gulēt kā sprādzenis, bet lai būtu jāvalkājas apkārt sāpošu galvu, pietūkušām gļotādām, izkaltušu muti un periodiskiem drebuļu viļņiem...
      • Nē, nē, nē. Slēpot - tas nozīmē, lūk, ko. Tu sapakojies kā sniegavīrs, silti, silti, cepurīte, divi džemperi, zeķītes, trenniņbikses, kombinezons, šalle, ļoti biezi cimdi, uzauj kājās ļoti smagus un ļoti ciešus zābakus, aiz kuriem nekas nevar aizbirt, un divas smukas slēpes, kājām maķenīt trīcot uzbrauc ar bugeli augstā jo augstā kalnā, paskaties pa labi, paskaties pa kreisi, pakasi aiz auss, kaut kur dziļi zem tevis ir apsniguši meži, ir ļoti skaisti, ļoti augstu, ļoti ziemīgi un mazliet bail. Tad tu saņemies, saliec kājas ceļos, eleganti pacel pakaļu maksimāli augstu gaisā un laidies lejā tā, ka vējš gar ausīm kauc, graciozi un bezbēdīgi līkumojot pa labi un pa kreisi. :)
        Varu pabiedēt - pagājušajā gadā es beidzamo reizi šitā darījos vēl Zaļajā Ceturtdienā :)
  • Aprīlī būs dažas dienas, kad būs siltāk par 20 grādiem! Es Tev apsolu!;)))
Powered by Sviesta Ciba