Kurvjzieža kontemplācijas

Kas būtu pasaule bez savādas hu*ņas?

Krāšņais Kurvjziedis

Kas būtu pasaule bez savādas hu*ņas?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Prokrastinācijas dīvaini cilpotais ceļš aizveda mani no Vardes rakstiņa "Rīgas Laikā" uz sēņu horoskopu.
Domāju, ka būs tikai taisnīgi, ja arī jūs turpmāk dzīvosiet, zinādami savu totēmsēni: https://nra.lv/horoskopi/149021-senu-horoskopi-tavs-talismans-un-draugs-alksnene-gailene-beka.htm

Cieņā
Jūsu Šitake (mīl grez­nī­bu, kom­for­tu, smal­kus ēdie­nus un uz­ma­nī­bu, un – kon­tro­lēt vi­su, ti­kai ne sa­vu azar­tis­ko spē­les deg­smi).
  • es: Lap­eg­ļu pie­pes ir īsts ēze­lī­tis I-ā – ne­no­vēr­tē se­vi un sa­vas do­tī­bas, pra­sī­gas, ne­pie­dod fri­vo­li­tā­ti, ģi­me­nē ne­re­ti – ma­zais ti­rā­niņš, bet to­ties es­tē­tes.
  • Cel­me­nes kaut­rais ne­vai­nī­gums un ele­gan­tais iz­skats ir ti­kai mas­ka, aiz ku­ras slēp­jas ap­ķē­rīgs, bez­prin­ci­pi­āls gud­ri­nieks.
  • "Vajag klusu vietu domāšanai". Tā nu tas ir, bet kuram tad nevajag?:)
  • Hahaha: Sā­nau­ses ir vis­pa­tī­ka­mā­kās – kaut­rī­gas un rā­mas, avan­tū­ras tām sve­šas, diem­žēl tiek­sme uz kai­tī­giem ie­ra­du­miem.
  • lol

    Div­kār­šā plī­vu­re­ne ir re­ta, mis­tis­ka sē­ne, un arī tās aiz­bil­sta­ma­jiem tiek pa­snieg­ta kā­da īpa­ša dā­va­na «no aug­šas», pie­mē­ram, gaiš­re­dzī­ba, ab­so­lū­tā dzir­de. Spil­gti, in­te­re­san­ti ļau­dis ne­daudz ne no šīs pa­sau­les.
  • Mai­ja auze­ne tra­ki ne­mīl kon­flik­tēt, un ak­tī­va ro­sī­ba vi­ņu arī ne pā­rāk in­te­re­sē.
Powered by Sviesta Ciba