Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es saprotu, ka visi kaut cik advancēti cilvēki mūsdienās nevis piekabina e-pastam pielikumu, bet gan eleganti iesviež Word dokumentu kādā mākoņa sharepointā un atsūta tev saiti. Kurā tu, izrādās, nevari autorizēties no savas vienas darbavietas konta, bet tikai no otras darbavietas - tās, kuras pierakstīšanās rīki tev saglabāti citā datorā.

Esmu šim laikmetam par tizlu un vecu, nekas cits man neatliks kā nēsāt somiņā rūtiņu kladi, glīti sagrafētu ailēs: iestāde; atbalstošais pārlūks; lietotājvārds; parole.
Nevar mana mazā, vairs pat ne īpaši glītā galviņa visu šito informācijas blāķi saturēt.
  • es domāju, ka šis risinās, kad vienkārši lieto vienu datoru visām lietām un vietām. tas, protams, nav tas, ko var ieteikt tagad un tūlīt :), bet nu idejiski.
  • Nu es tad aizsūtu pastu vēlreiz un pasaku ka man vajag attachmentā. Parasti atsūta, ja neatsūta - paši vainīgi, nekas nenotiek.
  • tas, ka sharepointam nevar tikt klāt, ja neesi organizācijas iekšienē, ir pilnīgi normāli
  • man tas pats. pilnai laimei jau ménesi netieku iekšá viena projekta iknedelas sapulcei.
  • un vēl advancētākie to teksta failu sataisa arhitektiem pieejamās programmās un figtutovisu atvērsi!
  • Par parolēm man jau šķiet, ka visiem mājās ir tāds blociņš, kur pierakstītas svarīgākās paroles. Kad cibā ieteicu, tad šo noteikumu noraidīja, bet esmu šo ieteikumu redzējis pilnīgi oficiāli – turklāt kā ieteikumu, kas palīdzēs ļoti daudziem
  • Man pirmo gadu (2021. būs iezīmīgs ar to manā biogrāfijā) ir paroļu blociņš, ja precīzāk, paroļu un lietotājvārdu sadaļa kabatas plānotājā. Es esmu ar to ārkārtīgi apmierināta, vairs nav jācenšas paturēt prātā visādā figņa. Un mani pilnīgi neuztrauc, cik vecmodīgi vai čaiņikīgi tas izskatās... ļoti iesaku!
Powered by Sviesta Ciba