Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iespējams, nedaudz apskaužu tos, kuriem maijs - jūnijs ir eksāmenu un ieskaišu laiks. Gaišās naktis un visa tā ziedošā, dziedošā infernālā šiza ir ideāli piemērota tam, lai līdz spēku izsīkumam dzītu galvā... ak, vienalga, ko - integrāļus, diferenciāļus un fraktāļus, Krebsa ciklu, aminoskābju virtenes, Kantu, Platonu un Makintairu, deteritorializāciju, reteritorializāciju un koncepta klejojumus gropē.
Pasaule atmirdz savā visdievišķākajā krāšņumā, kad tu tajā iznirsti kā valis no āliņģa, sarkani sūrstošām acīm, tekstu un formulu nosmacēts. Te viņa ir, savās lakstīgalās, ievziedos, ābeļu pumpuros, ātra un sāpīga dzīvības injekcija visās vēnās, artērijās un kaulu smadzenēs.

Izbaudiet savus akadēmiskos maijus, kamēr jums vēl tie pieejami, mīļie.
  • Protams, izbaudiet maijus, bet tas, ka studenti naktis izmanto, lai kaut ko dzītu galvā, gan ir mīts, kas nekad nav bijis patiess. Un nez kā tagad, bet manā laikā katrs sevi cienošs students zināja, ka mācīšanās pēdējā naktī pirms eksāmena ir pilnīgi neproduktīva, vienīgais, ko tā var panākt, ir nespēja eksāmenā domāt un atcerēties pat to, ko zini.
    • Es dzīvoju tikai mītiskajā pasaulē, un man līdz šin nav bijis darīšanas ne ar vienu sevi cienošu studentu, nedz arī iespējas pašai sevi cienīt - nevienā no studiju līmeņiem, doktorantūru ieskaitot. Sesijas grafiks vienmēr bijis pietiekami skarbs, turklāt visbiežāk apvienojams ar darbu, un iespēja eksāmenu laikā saldi nogulēt visas naktis ir kaut kādu sausiņu teorētiķu murgainā utopija, par kuru man nudien negribas neko vairāk zināt.
      • Tiek svinēti jāņi. Laiks 23:30 apmēram, līgo vakarā.

        Kurzemes jūrmalā.

        Dialogs

        - kur tev nākamais eksāmens?
        - fizikā
        - un kad?
        - rīt
        - .....
        - taksis uz vilcienu, vilciens ventspils rīga 3 stundas, atiet 6 pienāk 9 kāreiz paspējam, pa ceļam var mācīties.

        a normāli, tika nolikts uz teicmi.
      • Nu... Nekad neesmu mācījusies naktīs. Nav jēgas un kapacitātes. Bet pieļauju, ka tas individuāli
    • kultūras akadēmijā vienas vienīgas mitoloģiskas būtnes.
    • "kā kategoriski spriest par pilnīgi visiem citiem cilvēkiem pēc sevis"
      • +
        es tos "katrs" un "visi" jau lietoju kā humoru vai kā muļķīgu, bet populāru stilu. Nuevr tak visu laiku rakstīt tikai "es un "mana pieredze", un " man radies iespaids. Bet varbūt vajadzētu. Skaidrs, ka nekas nav viennozīmīgi, un patiesībā man nav ne jausmas par to, kas notiek biežāk.
    • Ak, tik daudz izmaiņu kopš studiju laikiem, kad mūsu mitoloģiskās kopmītnes pa naktīm dūca un murdēja no zinību apgūšanas trokšņa. Visi tādi pašcienīgi kļuvuši, ak, nesaprotamā paaudze.
  • Sijaa laikaa, kad viss zied, pogo un ir miila, kaut ko dziit galvaa ir nejeedziiba un ljaunpraatiiba. Skalu gaismaa tas vis jaadara ziemas naktiis, kad aara gaudo veejs.
  • paldies, pēc šāda novēlējuma nedaudz sasmējos un turpinu mācīties uz rītdienas eksāmenu
Powered by Sviesta Ciba