Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļie cibiņi! Kādi būtu jūsu ieteikumi nedārga (līdz 300 EUR) putekļu sūcēja iegādei?
Ko paši lietojat, kas patīk, kas nepatīk?
  • (Anonīms)
    Thomas Pet Family, ar ūdens filtru, ļoti jaudīgs
  • Apskaties Samsung modeļus,kuriem ir cyclon filter. Man patīk,ka savāc rupjākās daļiņas atsevišķi.
  • (Anonīms)
    Iesaku Miele-s lēto "galu" (pirms dažiem gadiemm cena bija ap 180 eiro Miele veikalā). Izcila kvalitāte, ilgmūžīgs, dažādas tīrīšanas jaudas. Cena pret kvalitāti = tā vērts.
  • es ietektu gandrīz jebko no philips. viņi ir zināmi par savu putekļusūcēju kvalitāti, man arī rīgas mājās esošajam mazulītim jau gadi padsmit, iet vnk kā zvērs - aizvien ievēroajmi stiprāks par pāris gadu vecu dyson, sūkšanas spēks vispār pa šo laiku nav mainījies, kaut lietots viņs visu laiku ikdienā.
    man personīgi svarīgi, lai suņa un kaķa spalvas tā vilkme var labi savākt no visurienes, un tur ar kkādu pusjaudu nav aršana.

    nezinu, kā tagad ar bezfiltru sistēmām īsti, bet pāris gadus atpakaļ vēl nebija gana noslēgtas - salīdzinājumā ar maisu variantu zuda jauda ievērojami tai visā ciklā, līdz ar ko norādītais cipars atšķīrās no reālā snieguma. zinu, ka ir riktīgi dārgie tagad ar slēgtu sistēmu - nu, kur nav tev ne filtri jātīra, ne kas, tikai gruži jāizber - tie laikam ir ok. bet tas dyson, kas mums te ir berlīnē, imo ir stipri par vāju + filtri visu laiku jātīra, kas ir totāli pretīgs process, lai tā jauda nezustu tik traki pēc 3 lietošanām.

    es personīgi kā oldschool piekritējs un uz savas pieredzes pamata ņemtu šodien vnk philips to pašu kkādu mazo ar maisu. maksā imo vairs tikai ap 100eiro (no 100 līdz 200), un man nafig to visu nedacepto jauno huiņi nevajag. kad būs jau pārdesmit gadus tirgū un viss labi nostrādāts, tad arī parunāsim.
  • līdz 300? Cik mūsdienās maksā putekļsūcēji?
  • Man pet vax laikam saucas, dārgs nebija
  • iRobots.
  • Mani laimīgu ir darījis šis, es gan viņu uz jauku atlaidi noķēru: http://cenuklubs.lv/default/puteklu-sucejs-zelmer-1600w-violets-493102.html
  • Tā:

    83m2, no tiem 70- eļļots parkets, divi lietotāji, no tiem viena es ar gariem, bieziem matiem (tā nav lielība, tas ir dizāsters aplūkojamā jautājuma kontekstā), drīzāk tīrīgi, nekā šmucīgi ļaudis un mājsaimniecībā ir:
    - Philips fc9176 (nav jauns, bet ir zvērs, paties) "lielais sūcējs", kuram ir nopirkta īpaša birste ar lielu iesūkšanas laukumu un pērku iekš Euronikcs tādus foršus maisiņus ar daudzām kārtām;

    - Miele robots, šīsmājas dumiķītis, kurš ir Filipa mazais, dumjais draudziņš un ikpārdienu (ja nav pieteicis streiku) plkst. 12.30 dodas tīrīšanas apgaitā.

    Sausais atikums: robots ir diezgan lieka padarīšana, skaļš, sarijas matus, dricelējas, līdz baterijas zudumam ap žāvētāja kāju vai jau 6 mēnesi iemēģina spēku dīvāna pacelšanā uz augšu. Barrejas, programmatiski vadāmas robežas šo ģermāņu militāristu neattur, viņš ir uzburts uz krāģīti un dīvānu. Esam pasākuši robotu promejot ieslēgt kādā no istabām/zonām, atbilstošām pēc kvadratūras baterijas veiktspējai. Īsumā- robortu revolūcija ir iespējama, ja:
    1) ir maza uzkopšans platība
    2) telpas ir elementāri taisnsstūrainas
    3)nevienam nav garu matu

    Lielais Philips, tikmēr, šķiet bārdā smīn par melnās tabletītes apkārtvazāšanos un kad nu es ar šamo pastaigājos pa mājokli, tad sūknē "like there is no tomorrow." Man ir bijuši dažādi sūči, bet kronēju Philips par jaudu, ergonomiku un klusumu.
Powered by Sviesta Ciba