Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļie cibiņi! Kādi būtu jūsu ieteikumi nedārga (līdz 300 EUR) putekļu sūcēja iegādei?
Ko paši lietojat, kas patīk, kas nepatīk?
  • Tā:

    83m2, no tiem 70- eļļots parkets, divi lietotāji, no tiem viena es ar gariem, bieziem matiem (tā nav lielība, tas ir dizāsters aplūkojamā jautājuma kontekstā), drīzāk tīrīgi, nekā šmucīgi ļaudis un mājsaimniecībā ir:
    - Philips fc9176 (nav jauns, bet ir zvērs, paties) "lielais sūcējs", kuram ir nopirkta īpaša birste ar lielu iesūkšanas laukumu un pērku iekš Euronikcs tādus foršus maisiņus ar daudzām kārtām;

    - Miele robots, šīsmājas dumiķītis, kurš ir Filipa mazais, dumjais draudziņš un ikpārdienu (ja nav pieteicis streiku) plkst. 12.30 dodas tīrīšanas apgaitā.

    Sausais atikums: robots ir diezgan lieka padarīšana, skaļš, sarijas matus, dricelējas, līdz baterijas zudumam ap žāvētāja kāju vai jau 6 mēnesi iemēģina spēku dīvāna pacelšanā uz augšu. Barrejas, programmatiski vadāmas robežas šo ģermāņu militāristu neattur, viņš ir uzburts uz krāģīti un dīvānu. Esam pasākuši robotu promejot ieslēgt kādā no istabām/zonām, atbilstošām pēc kvadratūras baterijas veiktspējai. Īsumā- robortu revolūcija ir iespējama, ja:
    1) ir maza uzkopšans platība
    2) telpas ir elementāri taisnsstūrainas
    3)nevienam nav garu matu

    Lielais Philips, tikmēr, šķiet bārdā smīn par melnās tabletītes apkārtvazāšanos un kad nu es ar šamo pastaigājos pa mājokli, tad sūknē "like there is no tomorrow." Man ir bijuši dažādi sūči, bet kronēju Philips par jaudu, ergonomiku un klusumu.
Powered by Sviesta Ciba