Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgais ser Ričmond, vai nevaru Jūs palūgt šovakar pačurāt laukā pa logu? Doma par nepieciešamību pavadīt Jūs pirmsmiega pastaigā mani nebūt neielīksmo.
  • A iedomājies tev būtu suns.
    • Kāpēc jāiedomājas? Sers Ričmonds IR suns. Kopš dzimšanas.
      • Pardonē. Visu laiku domāju, ka esi kaķu vecene. Njā, suņi ir tāda noņemšanās. Nemūžam npiesaistītuy sev ko tādu, kas jau tā manas īsās miega stundiņas padarītu vēl īsākas. Tā kā pie vientulības pierasts un dzīvnieku spalvas izraisa asrmatisku alerģiju, man ir labs iegansts būt vēsam pret uķi-puķ spalvainīšiem.

        Nez ko mans varētu ieviest, ja pēkšņi sagribētos dzīvu, kustīgu gaļu (izņemot sievieti). Bruņurupuči izskatās pēc ekskrementiem cietā bļodā - nē. Papagaiļi vienmēr asociēsies ar naglo papagaili padoju multenē. Čūskas un ķirzakasa ir well.. fuck off. Jūrascūkas un eži ir asi. Seski smirdīgi. Liellopi der tikai fermās.
        Nu vot ko? Draudzīgu tarantulu meibī?
        • Manā daudzsugu ģimenē ir gan kaķi, gan suņi, gan cilvēki.

          Lūk, posmkājus - tarantulus, prusakus, vaboles u.c., kā arī zivis - es negribētu vis. Man tomēr patīk, ja dzīvokļa biedri zina, kā viņus sauc, atsaucas uz vārdu, un ir spējīgi uz kaut cik adekvātu komunikāciju, t.i., māk paprasīt ēst (citādi nomirtu badā, es esmu izklaidīga), baidās, kad uz viņiem dusmojos, kašķējas savā starpā, nāk pie manis pieglaimoties utt.
          Ja vienīgā performance ir "tup sava terrārija kaktā un pa laikam kaut ko aprij", tad labāk lai viņš dzīvo brīvā dabā.
          • Tad jau vīriņš būtu optimāla opcija, kas spēj pildīt visas augstāk minētās funkcijas.:)
          • Zivs māk paprasīt. Viņas pulcējas baros ar izvelbtam acīm pie stikla. Uz vārdu gan neatsauksdies, jo viņām savadaka dzirde, vairāk uztver vibrāciju. Tas ir dziema ar ritmu viņam lieti noder. Murcīt gan nevar, dažas pat kož.
          • es reāli nesaprotu prikolu turēt gliemežus,kas,šķiet,tagad ir modē.
            un vēl liek FB bildes , brr.

            Ričmondam jau nav nekādas nepatikas pret laiku,ne? Man vecākā lēdija pati atsakās tādā laikā iet čurāt,jāstumj ar stumšanu pa durvīm.
        • //Jūrascūkas un eži ir asi.//

          meibī jauc ar dzeloņcūkām. Jūrascūkas ir normāli spalvainas laik peles kāmji utt.
  • Rezultatīvāk būtu jautāt "vai varu Jūs palūgt". Citādi Tu viņam jau pasaki priekšā, ka nevar.
    • Jā, vai ne? Tas ne! Es esmu lasījusi, ka tas iedarbojas pilnīgi pretēji. Sanāk, ka milords tiek predisponēts...predestinēts NE čurāt pa logu.
  • Manējais nav jāstaidzina, atveru durvis un izlaižu, pēc brīža ielaižu. Kārtējā lauku priekšrocība. Šovakar viņš pie ārdurvīm apgriezās riņķī un steigšus aizskrēja atpakaļ uz sava spilventiņa...;)
Powered by Sviesta Ciba