Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien prokrastinējot un skatoties bildītes internetā, nodomāju, ka gan vīrieša, gan sievietes ķermenī skaistākie tomēr ir un paliek muskuļi. Tas ir, vērojot visādu sportistu attēlus un vērojot savu reakciju uz tiem, konstatēju, ka man neprātīgi patīk vīrišķīgas vēderpreses ("klucīši", ziniet), bet es uz tām skatos nevis ar seksuālu iekāri, bet gan ar skaudību. Ļoti gribu sev tādu presīti, un nebūt ne kā autoerotisku fetišu - nu, lai varētu bildēt selfijus un tīksmināties - bet gan lai varētu sajust savu ķermeni kā stingru, spēcīgu, varošu.

P.S.
(Es zinu, ka tāpēc nevajag bildītes skatīties, vajag noklāt uz grīdas deķīti un sākt atliekties n reizes, nestāstiet man to, lūdzu.)
  • mani sapņi ir pieticīgāki, es gribu būt spalvaina kā kaķis. kurš gan iedrošinātos teikt, ka apaļīgs kaķis ir nesmuks? un nav jau arī. vai vecs kaķis, teiksim, ja vien ir labi turēts, ir estētiski glīts un acij tīkams līdz mūža galam.
    • Jā, kaķi ir vienas no daiļākajām būtnēm pasaulē. Uz vecumu gan arī viņiem var just, ka āda kļūst ļenganāka un actiņas gurdenākas. Tomēr kontrasts nav ne tuvu tāds kā cilvēkiem - vismaz, cik mēs ar savu skatienu redzam.
  • Bet bildītes iedvesmo :)
    Veiksmes.
  • atliekšanās presīti nerada, lai presīte būtu redzama, ir jāsamazina vispārējais ķermeņa tauku %. tā vismaz es esmu lasījusi.
    • Vispārējā tauku % samazināšana neko daudz nelīdz, vismaz tā esmu redzējis bildēs:

      • Ne nu ka šajā bildītē būtu veselīgs tauku procents organismā. Kur nu vēl sievietes organismam veselīgs.

        Redzamu presīti taisa virtuvē, nevis izpildot 300vēderpresītes katru dienu.
  • sešus kubikus var dabūt ja līdz minimumam esi samazinājusi tauku procentu, tas ir līdz tādam stāvoklim, kad tauku vispār vairs nav. Kā saprotams, tas neko veselīgi nav. Var protams uz kādu laiku ēdot zaļumus, peldoties un pārtiekot no saules enerģija, bet kopumā aizmirstiet par sešpaku.
    • (Anonīms)
      khm, kubikus var dabūt ātri, tas neprasa pārāk ilgu laiku, tikai viņi tā arī paliek neredzami, jo lielākā problēma ir tauku slānītis, kas to visu paslēpj. lai iegūtu redzamus kubikus, ir jāķeras pie visai mokošām represijām pret sevi, kombinācija, kas sastāv no regulārām fiziskām slodzēm apvienojumā ar precīzi izplānotu uztura kombināciju. mērķis ir nodrošināt sevi ar pietiekamu uzturu, lai organismam pietiek enerģijas, tai pat laikā nepieļaujot sev pāresties, apēst vairāk, kā tiek iztērēts treniņos.
      jāatzīst, ka tas, kas likās pašsaprotami tīņu gados, tas ir, spēja ēst cik lien, bet tāpat kruti izskatīties, gadiem ejot kaut kur mistiski pagaist.
  • Pusaudžiem tos klucīšus kaut kā vienkāršāk uzzīmēt. Mans jaunākais, gados14 , sagribēja tos klucīšus. Pāris mēnešu ikvakara vingrojumi un kaut ko līdzīgu četrpakai varēja pamanīt.:) Vingrojumu kompleks tika atrasts interneta dzīlēs. Un vingrošanas laikā puisis pat hronometru izmantoja. Mani pārsteidza jaunēkļa neatlaidība. Es būtu pāris dienas pamāžojusies un miers, a šis tika pie savas četrpakas. ;)
  • Vieglatlētikā ir spēks. Līzes vieglatlētikas biedri ir ar pakām no parastajiem treniņiem vien. Līzei arī ir sešpaka, bet tas vairāk no fizioterapijas, jo viņa tik daudz neskrien.
Powered by Sviesta Ciba