Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko gan citu tik vējainā dienā varēja ievēlēt...
No vienas puses - vīrieši, kas izskatās pēc lauku saimniekpapiem, noteikti nav mans mīļākais prezidentu tips. (Tādi, kas izskatās pēc apakšveļas reklāmas modeļiem - vēl jo mazāk). Taču tās ir manas privātās problēmas. Galu galā - pietiekami ilgi esmu spējusi apslāpēt iekšējo protestu pret latviskā reducēšanu uz zemnieciskumu un "Sudmaliņām", vai nu gan šos četrus gadus nespēšu...
  • Tā kā es neesmu īpaši spēcīga seju atšķiršanā, tad es jūtu, ka man būs nākamie četri gadi, kuros es nespēšu atpazīt mūsu prezidentu, ja viņam nebūs birka klāt piekārta. Nespēšu atpazīt un ar grūtībām sapratīšu, ko runā. Bet tās savukārt ir manas privātās problēmas.
  • Bet nu vismaz nav izvilkts no cepures, tas jau vien ir saniegums.
  • Šobrīd LTV viņš izklausās visnotaļ labi.
    • Nē, viņš noteikti nav pats sliktākais variants (lai gan Levits man patika labāk), un vispār jau prognozes par viņu arī bija ticamākās.
      • man arī Levits patika labāk.
      • viss būtu labi ar to Levitu, ja ne "latviskā dzīvesziņa", preambula... un tad vēl runā, ka viendzimumu pāru attiecību regulācijā viņš esot visnotaļ atturīgs, lai neteiktu, negatīvi noskaņots. tā ka nevar vēl zināt, kā labāk. Vējonis, protams, ņe podaroček, bet es noklausījos preses konferenci un tā bija samērā pieklājīga. atšķirībā no iepriekšējā, viņš prot pabeigt teikumus un lielākoties tie teikumi arī kaut ko nozīmē. bez tam ļto strikti izteicās par Krieviju. ka, tā teikt, mums būtu noderīgas labas un konstruktīvas attiecības ar Krieviju, bet, kamēr Krievija karo Ukrainā, konstruktīvas attiecības ar šo valsti nav iespējamas. protams, viņa lauku papa izskats un bēdīgā angļu valoda ir liels mīnuss, bet nu - dzīvosim, redzēsim.
        • Vēl ir tāda neliela nianse, ka Levits vispār nesaprot valsts pārvaldi kā tādu, ja neskaita prasmi kaut ko sarunāt aizkulisēs, bet kuru gan tas interesē.
        • Jā, Levita preambulēšanās dēka man arī pamatīgi iebojāja priekšstatu par viņu.
          Ārpolitiski spožs Vējonis visticamāk nebūs, bet nu visiem jau nevar būt Ilvesi un Haveli.:)
          • Es te nesen redzēju video ar EP vadoņa jautro ņemšanos - samēroties ar kaklasaitēm un visādi citādi izdaroties. Es gan Vējoni personiski nepazīstu (un EP vadoni vēl jo mazāk), tak spēju iedomāties, kā viņi kaut kur kuluāros sadzer Leffi un sit viens otram uz pleca :D
  • Izturējām Bērziņu, izturēsim arī Vējoni
    Ja paliek par grūtu, tikai #jāierauj
Powered by Sviesta Ciba