Bet ar āboliem, mīlīši, visvienkāršāk izdarīties ir tā, ka izgriež serdītes un saliek krāsnī uz restītēm cepties. Ja ir skābi, var uzkaisīt mazliet cukura, lai tas karamelizējas. Ja grib lielāku vēderu un kuplākus gurnus, tad āboliem vidiņos (izgrieztās serdes vietā) var iestūķēt pa tējkarotei maskarpones. Ja pēc tam šos uztupina uz Selgas cepumiem, tad vispār sanāk mazas kūciņas. Īpaši negausīgie var pat uzpognāt virsū pa kādai dekoratīvai jāņogai/brūklenei, vai nobārstīt šokolādes skaidiņām...
- karmenaVēl var tajā vidiņā sabērt iekšā kanēli :)
- kriiO, jā!
- kuminjshVēl esmu dzirdējusi par kondensēto pienu vai medu tai vidinā, ēsts gan nekas tāds nav.
- kriiAr medu man bail kaut ko cepināt, jo tad ir zibenīgi jānotrāpa mirklis, pirms šis sāk gruzdēt.
- kautskisUn tā ar veselu maisu, jo kas tur :)
- kriiTrīs dienās maiss tukšs, kā tad!:)
- rasbainieksi challenge you iztukšot maisu trīs dienās!!111
- kriiHmmm, es padomāšu.:)
- tvarjvēl var vidiņus piebērt ar riekstiem/rozīnēm un pārliet ar medu
- kriiPar medu es jau minēju, ka mazliet baidos. Kaut gan iecementēts starp riekstiem un rozīnēm tas varētu uzvesties labāk.
- kemunežetons par daiļrunību, bet mani gan mulsina sirmais pieņēmums, ka tauki/olbaltums (maskarpone) kaut kā translējas lielākā vēderā, bet cukurs - nu tas gan ne
- kriiCukurs, protams, arī transformējas un vispār ir Sātans. Tomēr cukurs+maskarpone ir divi sātani un noteikti transformējas Vēl Lielākā Vēderā nekā cukurs viens pats.:)