Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet ar āboliem, mīlīši, visvienkāršāk izdarīties ir tā, ka izgriež serdītes un saliek krāsnī uz restītēm cepties. Ja ir skābi, var uzkaisīt mazliet cukura, lai tas karamelizējas. Ja grib lielāku vēderu un kuplākus gurnus, tad āboliem vidiņos (izgrieztās serdes vietā) var iestūķēt pa tējkarotei maskarpones. Ja pēc tam šos uztupina uz Selgas cepumiem, tad vispār sanāk mazas kūciņas. Īpaši negausīgie var pat uzpognāt virsū pa kādai dekoratīvai jāņogai/brūklenei, vai nobārstīt šokolādes skaidiņām...
  • vēl var vidiņus piebērt ar riekstiem/rozīnēm un pārliet ar medu
    • Par medu es jau minēju, ka mazliet baidos. Kaut gan iecementēts starp riekstiem un rozīnēm tas varētu uzvesties labāk.
Powered by Sviesta Ciba