Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cilvēkiem, kuri cieš no vientulības, iesaku adīt publiskās vietās, piemēram, sabiedriskajā transportā, banku, poliklīniku un frizētavu uzgaidāmajās telpās u.c.
Es gan neesmu vientuļa un pat ja būtu, no tā neciestu, taču, kopš esmu pasākusi staipīt līdzi adīkli un darboties ar to jebkurā piespiedu gaidīšanas mirklī, nemitīgi runājos ar apkārtējiem cilvēkiem. Sievietes jūsmīgi čivina par to, cik skaistās krāsās dzija un cik sarežģīts raksts, savukārt vīrieši pauž apbrīnu par to, ka tikušas mātesmeitas vēl nav izmirušas.
Sīkums, bet patīkami.
  • Mhm. Oder vīrieši gribēs zināt, vai es neesmu pidars un vai mani nevajadzētu drusku padauzīt, lai sievietes sāk patikt, kā arī sievietes stāvēs rindās, lai man uzspļautu, jo lupata es esmu, ne vīrietis.
    • Vai arī tieši otrādi, iekarosi baigo cieņu - "ja jau viņš atļaujas publiski adīt, značit jebkuram pa mūli sados ka nemetas" :)
      • ha, vēl viens īstā vīra stereotips.

        "Atštangās jebkuru", tas ir viss, kas vajadzīgs. Ja var - tad ok, tad var adīt, dziedāt soprānā, valkāt puķainu kleitu un vēl sazin ko. Ja nevar - tad viss, nekādas cieņas sabiedrības acī, ģenētiskais strupceļš un zemcilvēks.
        • Kuš, es tikai tev piebalsoju, es pieņemu, ka tev ir skaidrs, ka man personiski visas tās rokdarbu lietas šķiet krutas neatkarīgi no dzimuma, ja :)
        • Es nevaru būt vājā sievietīte, ja man blakus nav spēcīgs vīrietis, kurš atštangās šmurguļus!!1

          Bet es vispār nesaprotu kāpēc Tu par šo tēmu tik ļoti cepies? Tev nepatīk kauties un tev kāds to acīs regulāri bāž un pārmet? vai vienkārši tēma par ko pašūmēties ik pa laikam, kad garlaicīgi paliek?
          • Sirdna gluži vienkārši ir derdzīgs, vāji maskēts snobs, kurš ar visnotaļ dziļu nicinājumu raugās uz Bolderājas iedzimtajiem raksturīgajiem genderiskajiem stereotipiem. Liberasts, bļe.
            • Man protams prieks par jūsu optimismu, bet stereotipi valda ne tikai Bolderājā. un te es piekrītu sirdnam, ka nākošajos 30 gados visdrīzāk pamatlietās nekas daudz arī nemainīsies.

          • Vo, es ilgi domāju un atcerējos. Man par šito ir bērnības trauma, kad vecāki mēdza plūkties pa māju un māmuļa man pēc tam pārmeta, mol, kas tu par vīrieti, ka nemeties māti aizstāvēt? Tā kā man tolaik bija astoņi gadi, man īsti negribējās mesties pa vidu gigantu kautiņiem. Katrs no viņiem varēja (un māmuļa dažkārt to arī darīja) ar elegantu rokas vai kājas kustību aizlidināt mani uz blakus telpu, also, pieauguši cilvēki tomēr, var takš izkauties arī bez bērnu palīdzības, vai ne?

            Tomēr doma, ka neesmu nekāds vīrietis, jo negāju sist par sevi trīs reizes lielāku ambāli, kurš cita starpā ir mans tēvs, palika. Kā arī zināma nervozitāte brīžos, kad tiek paģērēta šī "vīrišķība", jo nepamet sajūta, ka mani mēģina ļoti rupji apčakarēt un spēlēt uz jūtām, lai beigās iebradātu zemē fiziski un emocionāli.

            Tā nu es citkārt uzcepos, tā laikam ir.
            • Tā patiešām ir bērnības trauma. Ja gribēsi, tad atradīsi veidu kā atbrīvoties.
              Diemžēl vāji pieaugušie bieži uzspiež bērniem risināt viņu problēmas.
      • also, jāpiezīmē, ka adīšana ir nežēlīga nodarbe. Man no to adatu pastāvīgas turēšanas sāka sāpēt savilktie pirksti un es metu mieru tai padarīšanai.
  • ā, vēl es iedomātos, ka viņš piedalās sociāla eksperimentā, pētot sabiedrības reakciju uz adošu vīrieti
  • pat Kūpers tālajā 1941. adīja filmēšanu starplaikos

    • Re: pat Kūpers tālajā 1941. adīja filmēšanu starplaikos

      Lūk! Un ko es saku! Adīšana ir Īstu Vīru nodarbe.:)
    • Re: pat Kūpers tālajā 1941. adīja filmēšanu starplaikos

      Tak uzreiz redzams pat tik ļoti attāli ar adīšanu pazīstamai mātesmeitai kā man, ka adīklis pilnīgi noteikti nepieder kungam, kurš vienkārši mačiski muļķojas ar, visticamāk, blakusesošās dāmas adīkli.
Powered by Sviesta Ciba