Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā ir ar vīrusu infekcijām? Tās vispār var apkarot ar kādu efektīvu jipti, vai tikai ar domu spēku un imunitātes stiprināšanu?
  • ar spirtu
  • Katram vīrusam savs antivīruss.
  • Kaut ko varēja apkarot, uzlaižot tam jātnieciņus, kas tajā sadēj oliņas. Tad, lai apkarotu tos jātnieciņus, tiem uzlaiž citus, mazākus jātnieciņus un tā tālāk.
  • (Anonīms)
    zirga deva(bet tiesam vesela sauja) c vitamina+miegs,neka cita saaukstesanas virusiem nav.negribu logoties,lai mana virtuala identitate paliek virtuala,anonimais medikis.
  • kolēģe dzēra no Krievijas atvesto Arbidolu, saka, ka ļoti labi piežmiedz, ja paspēj iedzert pie pirmajiem simptomiem.
    es parasti iešauju C vit. (no Acerolas, ne sintētisko) zirga devā, un pa dienu izdzeru kādus litrus 2vus zāļu tējas ar Latvijas melno balzamu. Sakarā ar vakardienas nosalšanu papildus iepriekš minētajam taisos iedzert Immune Renew zālīšu maisījumu kapsulās vai arī šķidro Cordicepu, abus reizē būs par traku. Abi pēdējie no iherb.com
  • Iznīcināt var arī HIV vīrusu, kamēr tas ir uz ķirurģiska instrumenta. Citādi panaceju neviens nav izgudrojis, tāpēc katrs gadījums ir individuāls, atkarībā gan no vīrusa, gan slimnieka. Bez imūnsistēmas, arī antibiotikas ir bezspēcīgas. Tad tikai kremācija.
  • Bezmaksas daktera Trumuļa izziņa.

    0. Kā būtu ar ārsta apmeklējumu?

    1. Nav tādu "vīrusu infekciju". Kad man ārsts saka, ka "jums ir vīruss", un iegrimst savos papīros, man gribas pakārties virs viņa galda, jo kaut kurā procesa momentā atslābinās sfinkteri un man būs iespēja sabojāt viņam visu dienu.

    2.Ir konkrētu vīrusu izraisītas konkrētas infekcijas. Rotavīruss neizraisa gripu, jo raugi - tas nav gripas vīruss!

    3.Ir zalbes, kuras paredzētas konkrētu vīrusu apkarošanai. Katram vīrusam savu zalbi. Ja vispār priekš tā vīrusa ir zalbes.

    4.Tās nav antibiotikas, tas ir, tās iedzerot, vīrusi neiet bojā, baisi bļaudami. Tas tikai piebremzē infekcijas attīstīšanos. Ar apkarošanu nodarbosies minētā imūnsistēma. Pašus vīrusus neņem nekas, viņi nomirs tikai tad, kad pie tevis viņiem paliks garlaicīgi.

    5.Pārdomā 0.punktu
    • Re: Bezmaksas daktera Trumuļa izziņa.

      4. - vai tik nebija tā, ka antibiotikas vīrusam nenodara pilnīgi neko. Tās nogalina baktērijas, nevis vīrusus. Tāpēc arī pirms ab lietošanas ir svarīgi zināt, kas saslimšanu izraisījis - baktērija vai vīruss.
      • Re: Bezmaksas daktera Trumuļa izziņa.

        mhm, antibiotikas vīrusam ir pilnīgi poh. Es vienkārši salīdzinu pretvīrusu preparātus ar antibiotikām. Antibiotikas nogalina baktērijas. Pretvīrusu līdzekļi piebremzē vīrusa vairošanos.
  • es ceru. es tagad sāku Cycloferona injekcijas.
    • Tas cikloferons esot arī tabletēs. LV gan vismaz vēl pirms gada nebija pieejams ne injekcijas, ne tabletes. No Krievijas atdabūjām injekcijas.
  • no dabas medicīnas lasīju ka esot tāda brīnumzālīte Pau d'Arco
Powered by Sviesta Ciba