Kurvjzieža kontemplācijas

Psc

Krāšņais Kurvjziedis

Psc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
«Aicinu sabiedrību izvērtēt ministru rīcību, izdodot šādu mācību līdzekli, jo ir pēdējais laiks domāt, vai Latvijā iestājamies par stabilu un tradicionālu ģimeni, kurā māte vispirms rūpējas par bērniem un vīru un tikai tad par karjeru. Valdībai ir jāpiešķir finansējums ģimenēm, lai tās varētu audzināt bērnus, nevis gādāt par bērnu morālu degradāciju jau bērnudārzā,» paziņoja Bremze.

Bremze Viņķelei pārmeta «klaji noraidošu attieksmi» pret laulības institūciju. Viņa uzskata, - ja puse bērnu dzimst nereģistrētās attiecībās, tad vairs nav iespējams runāt par ģimenes tradicionālo modeli. «Ja jaunieši vairs neapzinās, cik svarīgi ir precēties, tad skolās vajadzētu mācīt ģimenes mācību, kurā stāstīt ne tikai par seksuālajām attiecībām, bet arī par atbildību, bērnu audzināšanu, pašu garīgo un fizisko veselību,» uzstāšanos turpināja Bremze.

Savukārt Mārtiņš Kļaviņš, kurš sevi pieteica kā divu bērnu tēvu, paziņoja, ka ar šo grāmatu Latvijā tiekot mēģināts «izplatīt Skandināvijā plaši izplatīto gejismu un lezbismu».
http://www.apollo.lv/zinas/gramatas-par-dzimumu-lidztiesibu-atversana-beidzas-ar-plesanos/532707
  • Vai ne :D Es pat nespēju par šito sašūties, vislaik ņirga nāk.
    • Un kad es iedomājos, ka par to visu atraujas lai vai nu kas, bet Viņķele, kura īstenībā varētu būt tādas "tradicionālās" ģimenes mātes etalons, es vispār jūtos kaut kā šizīgi.
      • Vinķele metodisko materiālu ievadvārdos stāsta par kaitējumu, ko bērniem nodara tradicionālās pasakas, starp citu:))
        • Nu, nav jau arī nekas labs stāstiņos, ka nejaukas tantes vajag sadedzināt krāsnī vai, ka noteicošais kritērijs līgavas izvēlei ir apavu izmērs.:)
          • Principā, labs aizbildinājums. Ja mani kāddien par kaut ko sauks tiesas priekšā, varēšu atsaukties uz grūto bērnību ar nepareizajām pasakām:))
  • "māte vispirms rūpējas par bērniem un vīru un tikai tad par karjeru "
    Kad bērni izauguši un aprūpētajam vīram atnāk otrā jaunība, tad māte var braukt uz Īriju lasīt sēnes.
  • Vispār interesanti, man kkā neticās, ka viņi to tiešām domā nopietni. Mok tas ir kaut kāds protests pret "valdošo kliķi", vai, mok precīzāk, pret tās kopumā uz REiropu orientēto politiku, kas tak ir tik sveša un nepierasta, salīdzinot ar visu to, kas bija pirms tam.
    Nu un, protams, būtu interesanti uzzināt, kādā info-telpā viņi parasti uzturas (tas ir mans pēdējā laika jājamzirdziņš, zinu).
  • Es arvien vairāk un vairāk brīnos - nu kur, no kurienes šis "parūpēties vispirms par vīru un bērniem"? Kāpēc tad meitenes iet skolā un apgūst to pašu programmu?
    Es ar laikam nespēju nopietni uztvert.
    • Lai bērniem palīdzētu mājasdarbus pildīt ;)
    • nezinu, vai drīkstu citēt, bet viena cibiņa nesen bija kādā slēgtā ierakstā fiksējusi ko šādu:

      "Meita vakar stāsta par pirmo debīlismu fakultātē. Svinīgā uzrunā jaunajiem fakultātes studentiem prodekāns esot izrunājies, ka tā kā fakultātē esot salīdzinoši pavairāk iestājušās meitenes, tad esot jāpadomā arī par to, ka jēga celt jaunas mājas ir tikai tad, ja ir ģimenes ar bērniem, kam tajās dzīvot. Ja nebūs, kas dzemdē bērnus, tad nebūs vajadzības kaut ko celt. Tas tika adresēts tieši jaunajām studentēm."

      Jā, mēs dzīvojam seksistu sabiedrībā.
    • don't give them ideas, noreducēs meitukiem izglītības programmu atpakaļ uz kaucmindes mājturības skolu un lieta darīta. Zin, taga jau apkārt tās idejas iet, ka meiteņu dēļ visa tā izglītībs programma tā sajāta, ka nabaga puisīši neko nedz iemācīties, nedz eksplicēt vairs nevar, paliekot nenovērtēti un ēna. Tiekot iznīcināti, kā te Sirdna izteicās..
      • Un nez kur visi tie gudrie, vīrišķīgie vīrieši bija, kad to izglītības programmu šitik nedraudzīgu zēniem meikoja.
  • nāisssss, tīrs eksemplārs
  • jaa jaa, nabaga triisgadnieki,kas shito graamatu lasiis, it sevishkji njemot veeraa izveeles iespeeju. Kuda mir katjitsa,ka kaut kas taads vispaar sacelj jezgu. Kaadam buus uzkaapts uz varzhacs, ka taa cepjaas.
Powered by Sviesta Ciba