Ķērpis ([info]kjeerpis) rakstīja,
@ 2008-12-05 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad esmu iekšēji kaut kam nobriedis un izlēmis, iestājas mans pilnībā nesabiedriskais dvēseles stāvoklis - nevienam par saviem plāniem nestāstu, nav nepieciešamības pēc citu viedokļa vai baigā atbalsta. Tā nu man viss bija skaidrs un sēdēju kā vista perētāja ar visu savu skaidrību. Protams, vēl arvien žēl, ka visu to nedarīju pagājušo gadu, žēl, ka darba un veselības dēļ nogurķoju veselu gadu, jo pagāšgad man būtu bijusi Kompānija, tagad atkal būšu viens.
Bet tad atnāca Lielā Krīze. Un izjauca visus manus plānus.
Un es sēžu un domāju, vai šajos apstākļos iet prom no darba, uz bezdarbnieka statusu, ar jokainu veselību turklāt, bez profesijas, patiesību sakot, un iespējas atrast citu darbu, ar it kā gadam iekrātu naudu pieticīgai izdzīvošanai, kuru, protams, vienā dienā var uztaisīt no gada naudas par naudu vienai kafijas tasītei, nav galīgi stulba doma.
Un nu man gribas pajautāt, ko par to domā citi, jo nu vairs neko nezinu un nesaprotu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raganish
2008-12-05 13:30 (saite)
ja kāds jautātu pēc mana necilā viedokļa, es teiktu, ka, ja tev šobrīd ir stabils darbs ar cilvēciskiem apstākļiem un atalgojumu, iet no tā prom nav īsti prātīgi, ja nav sameklēts cits vietā. jo, pirmkārt, tagad maz kurš vispār jaunus darbiniekus meklē, otrkārt, reti kurš šobrīd vēlas [var?] maksāt algu, kas būtu adekvāta - kā nekā, darba meklētāji stāv rindā, treškārt, arī tas, kurš šobrīd meklē darbiniekus, var pēc trim mēnešiem pārtraukt savu darbību [ir piemēri, kā nekā], un galu galā arī valsts līdzekļi sociālajiem maksājumiem strauji sarūk, kas nozīmē, ka bezdarbnieka pabalsts, visticamāk, drīzumā tiks apgriezts.

nē, nu, ok, ja darbs riebjas tā, ka izturēt nevar, turklāt ir iekrājumi [kuri, cerams, vienā jaukā dienā nepārvērtīsies par sīknaudu] - var jau mēģināt, protams. bet es tomēr pārlaistu "grūtos laikus" vietā, kura ir puslīdz droša un izvērstos pēc tam. nebūs jau tā krīze mūžīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2008-12-05 15:19 (saite)
Man riebjas mana dzīve. Un tas jau draud ieiet hroniskā un neārstējamā slimībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?