| From: | skuka |
Date: | 28. Novembris 2009 - 23:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu neslēp - kas tad tā bija par zivi?
jēzus, tā bija saldēta zivs. ja godīgi, nemaz nezinu kā viņu tur īsti sauca, biju norūpējies par tās mērenu atsaldēšanu un sadalīšanu sīkākos kumosos. nu, ko te mēdz tirgot surgelatu šķirstos? pieļauju, arī tu nezini :D
| From: | skuka |
Date: | 28. Novembris 2009 - 23:51 |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, nu nez - visādas pelagejas un pangasijas.
man šķiet, bija uz M. tur tā fileja tāda saturīgāka izskatījās.
| From: | skuka |
Date: | 28. Novembris 2009 - 23:54 |
---|
| | | (Link) |
|
Menca!
haha! nē, menca gan tā nebija, to es būtu atcerējies.
| From: | skuka |
Date: | 29. Novembris 2009 - 00:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tad mailīte:)
brīnišķīgi, pie tā tad arī paliekam. kuskuss ar mailītēm.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:05 |
---|
| | | (Link) |
|
mintajs droshvien.
a kaada vaina vistu akninjaam?
jā. pareizi - mintajs. bet ar vistu akniņām ir tāda bēda, ka man neizdodas tās kaut cik ēdamas pagatavot. tām pašām par sevi ir kaut kāda nelāga garša, un marinēt tās sunszinkādās zālēs lai no tās tiktu vaļā, man trūkst motivācijas.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:22 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, ja tas ir taa, ka principiaali negarsho... muusmaajaas piemeeram, iet klasiskais letinju variants - apvaarta miltos, virsuu uz karstas pannas, apsvilina no visaam puseem, saals, pipari, kad visas apceptas, dziljaa pannaa iekshaa, saldo kreejumu virsuu, vaaku virsuu 10 min pasauteet, tad arii meerce sabiezee un aiziet iekshaa pilnaam muteem.
nē,nu, šitas izklausās gardi. es pat neatceros, kā es ar tām izrīkojos. labi, kad nākamreiz kvzns būs prom, pamēģināšu šitā. citādi tās jau izsmēlušas pēdīgās uzticības paliekas. un tikšu izsmiets, ja naivi un atklāti nākšu klajā ar šādu inciatīvu. tagad projekts - kuskusa vispārēja reabilitācija.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:31 |
---|
| | | (Link) |
|
man kuskuss garsho, bet slinkums kraameeties ar to vinja elljoshanu etc, jo paareejie neeed tikuntaa. tapeec tas muusmaajaas parasti piedziivo beediigu galu, vai nepiedziivo nemaz saakumu.
btw, taam vistu aknaam, peec manas pieredzes, dieva deelj nevajag beert nekaadas citas garshvielas kaa saali un svaigi maltus melnos piparus. visi eksperimenti ir cietushi neveiksmi.
tas ir tas stāsts - es, šķiet, bez kādiem timiāniem un vīna/balsamico droši vien tām netuvojos, cik spēju restaurēt. un kas bija episkākais no feiliem, tam visam pagatavoju klāt griķus, no kuriem tādā vīzē biju sataisījies beidzot tik vaļā, jo kaut kā tur tajā krastā vairs negāja pie dūšas.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:48 |
---|
| | | (Link) |
|
man grikji taa, juniors shkjin iekshaa cik priekshaa padod. bet man pashai vislabaak garsho taas aknas kreejuma meercee ar parastiem vaariitiem kartupeljiem vai riisiem bez vipendroniem.
ja es saaku izteeloties aknu garshu ar timiaanu un balzaametikji, mani jau izteelee pavelk uz veemienu :D es veel esmu eedusi salaatos: vienkaarshi apceptas ar saali un pipariem, uz dazhaadaam sapluukaataam lapaam, varbuut kaadu gurkja/tomaata/paprikas skjeeli un paarlaistiitu ar avenju etikji.
:D vovo! tava iztēle darbojas pareizi, esam empīriski pierādījuši. vienīgi ar tiem rīsiem aknas varētu izskatīties ne īpaši glīti. kartupeļi cita štelle.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:56 |
---|
| | | (Link) |
|
a riisus var gliitaakus padariit, lietojot parasto un savvaljas (nu melno) riisu maisiijumu.
nuuu, visi tagad šausmās aizgriežas, bet vistu aknas ar aveņu romulādi vai mazliet medus, pēc tam, kad bazils, sāls un pipari tur bijuši ir manuprāt, lieliski un garšīgi. vēl ir alternatīva, pirms tam vīnā uzsutināt ābolus ar sīpoliem un pievienot aknas uz ātru uzcepšanos. lēšu gan, ka katram savas bērnības traumas, es nesaprotu, kā var ēst griķus un daudz ko citu, tāpēc tolerēju biodiversitāti.
Ā, slavenā Jēzus saldētā zivs ar kuru viņš pabaroja visus izsalkušos!
stūrmans sauc no kajītes, jēzu, neķer mailītes.
t.i., gribēju teikt, jāzeps sauc no kajītes.. (tālāk kā iepriekš)
tēvs, dēls un gars (tāds diezgan nekonkrēts) aizbraukuši uz copi.
| From: | teja |
Date: | 29. Novembris 2009 - 18:01 |
---|
| | | (Link) |
|
Akniņas! vislabākais veids ir sasvilināt cik dūmu detektori ļauj uz pannas vienkārši ar sāli!! delikatese! klasiskais veids ar krējuma mērci man ne īpaši garšo - par smagu. bet plain! omg. labākas zacenes nav!
kas gan var but vieglāks par vistu akniņām (kas nav atšķirībā no liellopa via cūku jāmīkstina, jāatplēvo, pienā jāmērcē u.tml.)
ņem vistu akniņas, sagriež smalkākos gaalbaliņos, uz kārtīgi nokaitētas pannas (čuguns - ideāli!) met virsū, ļoti strauji apcepina no visām pusēm, kopā ar smalki sagrieztiem sipoliem (daudz), pipapariem un sāli. liek pa virsu krējumu (smagāk) vai saldo krējumu (vieglāk) un pasautē, kamēr krējums brungans. nenormāli labi. ar kartupeļu biezeni vai griķiem. mmmmm
| From: | _re_ |
Date: | 30. Novembris 2009 - 05:14 |
---|
| | | (Link) |
|
mēģinājusi, pasarg', pati neesmu ne reizi un garšot tās akniņas arī ne visai garšo. bet biju uz neiburga pusdienām kādu nedēļu atpakaļ un tas bija garšīgi. katrā ziņā nekādā krējumā nepeldēja, drīzāk garša atgādināja barbalas augstāk aprakstīto saldo garšvielu pielietojumu.
vovo. krējumā, tas no lieka. |