pelni matos |
[28. Nov 2009|22:42] |
|
|
|
Comments: |
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:31 |
---|
| | | (Link) |
|
man kuskuss garsho, bet slinkums kraameeties ar to vinja elljoshanu etc, jo paareejie neeed tikuntaa. tapeec tas muusmaajaas parasti piedziivo beediigu galu, vai nepiedziivo nemaz saakumu.
btw, taam vistu aknaam, peec manas pieredzes, dieva deelj nevajag beert nekaadas citas garshvielas kaa saali un svaigi maltus melnos piparus. visi eksperimenti ir cietushi neveiksmi.
tas ir tas stāsts - es, šķiet, bez kādiem timiāniem un vīna/balsamico droši vien tām netuvojos, cik spēju restaurēt. un kas bija episkākais no feiliem, tam visam pagatavoju klāt griķus, no kuriem tādā vīzē biju sataisījies beidzot tik vaļā, jo kaut kā tur tajā krastā vairs negāja pie dūšas.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:48 |
---|
| | | (Link) |
|
man grikji taa, juniors shkjin iekshaa cik priekshaa padod. bet man pashai vislabaak garsho taas aknas kreejuma meercee ar parastiem vaariitiem kartupeljiem vai riisiem bez vipendroniem.
ja es saaku izteeloties aknu garshu ar timiaanu un balzaametikji, mani jau izteelee pavelk uz veemienu :D es veel esmu eedusi salaatos: vienkaarshi apceptas ar saali un pipariem, uz dazhaadaam sapluukaataam lapaam, varbuut kaadu gurkja/tomaata/paprikas skjeeli un paarlaistiitu ar avenju etikji.
:D vovo! tava iztēle darbojas pareizi, esam empīriski pierādījuši. vienīgi ar tiem rīsiem aknas varētu izskatīties ne īpaši glīti. kartupeļi cita štelle.
| From: | up |
Date: | 29. Novembris 2009 - 11:56 |
---|
| | | (Link) |
|
a riisus var gliitaakus padariit, lietojot parasto un savvaljas (nu melno) riisu maisiijumu.
nuuu, visi tagad šausmās aizgriežas, bet vistu aknas ar aveņu romulādi vai mazliet medus, pēc tam, kad bazils, sāls un pipari tur bijuši ir manuprāt, lieliski un garšīgi. vēl ir alternatīva, pirms tam vīnā uzsutināt ābolus ar sīpoliem un pievienot aknas uz ātru uzcepšanos. lēšu gan, ka katram savas bērnības traumas, es nesaprotu, kā var ēst griķus un daudz ko citu, tāpēc tolerēju biodiversitāti. | |