Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-12 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atceros ka naktii sapnnoju ka man pirkstaa iekozz pele. Un vinna ir iekodusies ar zobiem un es nezinu kaa vinnu dabuut aaraa nenodarot tai paari ... Sapnii man tas nebija jaatrisina, pamodos. Bet varbuut tomeer dziivee noder to zinaat!? ;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kas
2003-06-15 20:37 (saite)
I know the feeling. bet man tagad uz to raugoties k-kaa liekas ka nevis tuviibaa ir vaina, bet nespeejaa skatiities, saac gribeet "nepazaudeet", un saac gribeet lai tevi piennem Visu Taadu Kaads Esi nevis skaties ko otrs veelas, aizmirstaas par to ka tev ir jaaug, saac piennemt otru par granted un taas ir manas pirmaas ziimes ka attieciibas stuuree uz graavi. lai gan ja godiigi - shiis ir manas teoriju attieciibas, dies zin vai k-kas shim liidziigs iespeejams praksee. Ir vajadziigs ljoti godiigs cilveeks un pasham pret sevi ir jaabuut godiigam un pret otru godiigam.
Man liekas ka kompdziive liidz vecumam ir miits un ka realitaate ir taada ka taa var nodziivot, ja ljoti ljoti gribas un ja otram nekas nav pretii, bet tur ir ljoti liels ugliness apakshaa.

Man liekas godiigi ja cilveeki godiigi shkkiras, tad kad ir jaasaak likt ielaapi virsuu vai jaaizliekas ka k-kas nav. Es neticu teicieniem "Muusu ggiemene tiks tam paari", peec kaada daliibnieka saansolla, es neredzu veertiibu tajos, bet ir cilveeki kuri redz.
Cilveeki attiistaas dazzaados tempos ir viena lieta. Un cita lieta ir taa ka iedomaaties ka cilveekam k-kas ir garanteets jau ir pirmais ko var izdariit nepareizi attieciibaas. Es atceros to spiedienu esot kopaa ar kaadu un to elpu pakausii: "Vajag beernu, man jau ir divdesmit N gadi..., man ir sapnis ka mees dziivosim maajaa ar suni... par kuru tu maksaasi laacha tiesu...." Nepatiikami un pilniigi nevajadziigi. nebiju iistais vinnai.

bet nu aizpllaapaajos! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2003-06-15 20:59 (saite)
vaivai.. par to var runāt patiešām ilgi. man interesants un patiess šķiet Tavs ideālo attiecību skatījums, bet, ai, cik neīstenojams savā dzīvē. un neviens cits pie tā nav vainīgs, pirmām kārtām pati nejūtos tik tīra un brīva personība, lai nepieķertos, nepiesaistītos, nesasaistītu otru. brīžam jūtos nožēlojama un necienīga.
atceros Tevis teikto par nelūgtu iekļaušanu plānos. man ir bijušas 2 radikāli pretējas pieredzes un manuprāt tās principiāli atšķīrās ar manu jūtu stiprumu (un baiļu stiprumu "nepazaudēt"). Vienās šo plānu neesamība pazemoja mani, citās deva brīvības sajūtu. Šīs abas attiecības bija gandrīz apgriezti proporcionālas, un, šķiet, ar vienām es maksāju par otrām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-15 22:14 (saite)
nav tur nekaadas maksaashanas, ir vienkaarshi caurumi kurus cilveeks pats atstaaj vallaa sevii, cilveeka vaajiibas peec k-kaa un uz k-ko, cilveeka neapzinaataas veelmes kuras apzinoties vinjsh ir patiesi izbriiniits par to uz ko visu laiku gaajis lai gan vaardos [sev] teicis ko citu. - manas dominnas! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?