Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-12 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atceros ka naktii sapnnoju ka man pirkstaa iekozz pele. Un vinna ir iekodusies ar zobiem un es nezinu kaa vinnu dabuut aaraa nenodarot tai paari ... Sapnii man tas nebija jaatrisina, pamodos. Bet varbuut tomeer dziivee noder to zinaat!? ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atkal
2003-06-12 15:45 (saite)
hmm, bet vai sapnī tu biji kāmītis? :) tad jau tur tāda varena milžu cīņa varēja sanākt :p

man gan liekas, ka tāda maza pelīte iekož un tad pati naski mūk prom. iekožas un nelaiž vaļā jau tikai bulterjeri un daži citi (ne)zvēri :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-12 17:25 (saite)
iekožas un nelaiž vaļā jau tikai bulterjeri un daži citi (ne)zvēri :)
Man taada bija pele un ar zobiem! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

:):)
(Anonīms)
2003-06-12 16:07 (saite)
beigts var palikt no shitaada sapna! :):) beigts - tas ir - nosmieties. ja nopietni, tad - kad man kaads mazaaks dziivnieks iekozas vai iekeras aadaa, es censos vispaar neko nedariit, nogaidu, piecieshot visas saapes, kameer dziivnieks paardomaas kost vai apniks vinam, vai arii vins nodomaas, ka esmu beigta, vai arii vinsh ir uzvareejis.... :):)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: :):)
[info]divi_g
2003-06-12 16:22 (saite)
Es ieteiktu peec katras shaadas reizes iziet prettrakumseergas poshu kursu....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :):) :):)
(Anonīms)
2003-06-12 16:27 (saite)
loti labs un deriigs ieteikums. bet es taada bezruupiiga pret dziivniekiem shinii zinaa. man arii patiik ielas kakus glaudiit, ja rodas taada peeksna veelme un ja vien vini atlauj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :):) :):)
[info]kas
2003-06-12 17:28 (saite)
bet es taada bezruupiiga pret
Kad klausiijos par pirmo paliidziibu auto vardiishanas kursos tur bija taada baigi praktiska daamiite kura labi pastastija par visaadaam lietaam arii par trakumseergu - vajadzeetu tev to dzirdeet, tad apjaustu cik tas ir nopietni! ;)

Bet vispaar daamiite bija labaa, labaakais bija teksts: "... nu tajaa gadiijumaa jums ir jaaveid maaskliigaa elpinaashana, tas visticamaak nepaliidzeees... un tad.." :)) Taada baigi veeca un baigi praktiska!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: :):)
[info]kas
2003-06-12 17:26 (saite)
Man arii sapnnojot bija taada doma blakus tai kaa tikt no taas peles vallaa - ka noteiti buus jaaiet poteeties! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mikstmiesis
2003-06-12 18:39 (saite)
atkariibaa no situaacijas, kaadaa vinja tev iekoda. ja vinja iekoda briidii, kad baazi roku vinjas migaa pie vinjas mazuljiem - velc roku prom. ja esi lopinju satveeris - pats vainiigs - vinja tikai censhas pasargaat savu kailo dziiviibu - atlaid un vinja aizbeegs. ja vinja tev uzbruka bez iemesle - sit nost, liikji uz analiizeem un potes pret trakumseergu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-12 18:43 (saite)
tnx :) Praktiskaak man liekas uzrakstiit buutu gruuti! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mikstmiesis
2003-06-12 18:45 (saite)
ja sanaak ar shiem lopinjiem sadarboties, - nav gruuti uzrakstiit praktiski ;o)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rigoleta
2003-06-13 12:59 (saite)
:) Klau, Tu vēl vari būt pavisam mierīgs attiecībā uz sapņiem. Man nesen sagadījās nosapņot, ka esmu kaut kādā sakarā zaudējusi daļu atmiņas (to daļu, kurā man būtu ķipa jāatceras, ka esmu devusi kādam "jā" vārdu:P) un man no rīta paziņo, ka man pēc pāris stundām jāprecas. Kad izdomāju, ka pie altāra teikšu "nē" man mamma strikti un daudznozīmīgi nosaka: "Bet Tu uzmanīgi- viņš pa pusei arābs... būs asinsizliešana..." :))) Jā, nu tagad jau tas šķiet zvērīgi smieklīgi, bet vakar no rīta man kaut kā smiekli nenāca.
Bet par tām pelēm...nu jāmēģina ar viņām kaut ko sarunāt mierīgā ceļā;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-13 13:05 (saite)
:)) Tad par mata tiesu izvairiijies no asinsizlieshanas! :))) Fuuu...! :)

Bet sapnni ir labiem, jo iipashi tas moments kad tu no riita pamosties un galu galaa tas sapnnis jau ir noticis tava pasha galvaa un taadell ir pirmais jautaajums: tas likaas iisti, vai tas gadiijumaa nebija iisti? Un iedomaajies kas buutu ja buutu pamodusies kaadaa araabu "kambarii" ar paklaajiem nokarinaataam sienaam?! :) - visticamaak padomaatu ka tas viss bija pa iistam! ;))!!

Bet par tām pelēm...nu jāmēģina ar viņām kaut ko sarunāt mierīgā ceļā;)
Neskaties tik daudz muultenes! :))pp

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

par ārābiem...
[info]rigoleta
2003-06-13 13:49 (saite)
vo vo..ne pa jokam man paveicās, jo pamodos brīdī, kad mnau roku saķēra vecs un sačervelējies mācītājs, un teica: "un tātad...mēs esam šeit sapulcējušies, lai...":)) Istaba bija pilna ar stresu- fiksi bija jāatver logs. Un paklājs tikai uz grīdas:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

par multenēm...
[info]rigoleta
2003-06-13 13:52 (saite)
vai tad tas, ko šodien var redzēt, vispār ir nosaucams par multenēm??? (šajā brīdī nostaļģiska nopūta tiek veltīta patiesai klasikai- "Ezītim miglā" un "Vinnijam Pūkam")

* ak, šī pareizraxtība...iepriekš runa bija "par arābiem" (un nevis "ārābiem") ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]merlot
2003-06-15 19:25 (saite)
man, savukārt, vakar sapnī suns iekoda tai muguras lejasdaļā, kas tieši virs dibena. bet ne sāpīgi, tik saņēma ar zobiem kā brīdinot, lai nedomāju kustēties, jo, redzi, es biju meklējamais subjekts izsludinātajās medībās. tā baisi mazliet. bet es kautkā nesatraucos. uz teicienu: labs suns! viņš gan nereaģēja, bet, kad es vinam kauliņu piesolīju, viņš sūtīts raiti aizlēkšoja pie sava saimnieka pat neizdvesis nevienu neapdomīgu skaņu, kas varētu nodot manu klātbūtni. Jā. ;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-15 19:40 (saite)
bet, kad es vinam kauliņu piesolīju,
Un kaulinnu tu protams kaa iista sieviete - gatava visaam situaacijaam, glabaaji sominnaa vai ne? :) taadu treknu, veel ar gallinnu apkaart, lai suniitim siekala tek.. ;)) Bet vispaar sunni ir feini, smiekls kaa vinniem siekala tek un kaa ar kaulu var speeleeties un vini skataas liidzi un luncina asti... :)

Jā. ;))
A kaa izpauzzas praatiigs? 8:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2003-06-15 19:56 (saite)
man pašai mājās vilciņš, tā nu es zinu suņu valodu ;))
Prātīgais prātuļo. Paiet malā, piemiedz acis, palūr uz augšu, rēķina un velk saknes, kas man izdevīgi un kas ne. Viss jau bija taisnība, dzēst nevaidzēja. Ar mani jau tieši tāpat - ar prātu saprotu, bet sirdi nepārliecina. zinu, ka tās dusmas un sāpes, iespējams, IR vērtīgas, tās pārciešot, nē, pārdzīvojot, izdzīvojot, tiek attīrītas manas nosūbējušās diodes. vienas sāpes citu vietā. ciešanas vs. kaprīzes. pirmās attīrot, otrās saduļķo maģisko stikla bumbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-15 20:12 (saite)
Nea, es jau ne deell tevis izdzeesu, es palasiiju apkaart un sapratu ka esmu ieliidis Nepareizaa Vietaa...

Nujaa katrs dziivi uztver pa savam un savus vaardus lieto un taa arii vajag, bet nu saapes ir nekas vairaak kaa saapes un es nezinu vai taam vajag piedot kaadu dzillaaku jeegu kaa Pieredze. Tad kad saap, tad likvideet to nevar, un pat ja var - nevajag to k-kur nobaazt. es par to domaaju tieshi taa kaa tur uzrakstiiju, - ka var izprast un nolikt pie vietas, saprast kaadas tas cilveeks bija, saprast ka vinjsh bija vai nu glleevs, vai nu kretiins, vai nu negatavs vai kaads cits, domaajot tikai sekundaari domaat par to ko vinjsh saka, bet skatiities uz to ko vinjsh ir reaali dariijis., jo dienas beigaas tas ka k-kas ar vinnu nebija, tas jau ir skaidrs. Atliek saprast kas tas bija, atliek saprast kur tu izdariiji klluudu, kur tu nepamaniiji, un taa. K-kaa saprast ko tu negribi naakotnee un saapes pashas paariet tad kad leenaam paarej pats savaa dziivee, savos cilveekos starp kuriem juuties eerti... Man liekas ka laiks dziedee saapes, vajag tikai vinnam "ljaut"! :) Lai gan nez jau cik mana pieredze ir veertiiga citam, jo es nedziivoju, dziives juuraa iekshaa nemetos un nepeldu, pashlaik veel plunchaajos krastaa, droshiibaa.
Skatoties bijushaas draudzenes bildes pamaniiju dazzas vinnas sejas izteiksmes un sapratu ko taas noziimee, esot kopaa es to nemaaceeju atshkkirt, baigi jau nu jociiga sajuuta par to. Ne jau ka tas k-ko maina, bet tas ka esot kopaa ar vinnu es nebiju pamaniijis tik aciim redzamas sejas izteiksmes un sapratis ko taas noziimee, ir tik interesanti lasiit cilveeku no vinna sejas... :)

man pašai mājās vilciņš, tā nu es zinu suņu valodu ;))
Kad es izaugshu liels, man buus pasham savs suns! ... apmeeram taa es domaaju beerniibaa! :))) Sunni kas mums bija vienmeer klausiija manai mammai, jo tie jau bija vinnas sunni un man vinni shaudiija virsuu... riebiigie! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2003-06-15 20:21 (saite)
kad cilvēki ir pārāk tuvu klāt, manuprāt, tie nespēj viens otru saskatīt. es vairākkārt esmu pielaidusi kādu tik tuvu sev klāt kā, šķiet, pat ne sevi pašu, vai arī atgrūdusi tālu nost. Viņi nespēja redzēt un saskatīt mani. Tāpat kā es viņus. Robežu problēmas. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-15 20:37 (saite)
I know the feeling. bet man tagad uz to raugoties k-kaa liekas ka nevis tuviibaa ir vaina, bet nespeejaa skatiities, saac gribeet "nepazaudeet", un saac gribeet lai tevi piennem Visu Taadu Kaads Esi nevis skaties ko otrs veelas, aizmirstaas par to ka tev ir jaaug, saac piennemt otru par granted un taas ir manas pirmaas ziimes ka attieciibas stuuree uz graavi. lai gan ja godiigi - shiis ir manas teoriju attieciibas, dies zin vai k-kas shim liidziigs iespeejams praksee. Ir vajadziigs ljoti godiigs cilveeks un pasham pret sevi ir jaabuut godiigam un pret otru godiigam.
Man liekas ka kompdziive liidz vecumam ir miits un ka realitaate ir taada ka taa var nodziivot, ja ljoti ljoti gribas un ja otram nekas nav pretii, bet tur ir ljoti liels ugliness apakshaa.

Man liekas godiigi ja cilveeki godiigi shkkiras, tad kad ir jaasaak likt ielaapi virsuu vai jaaizliekas ka k-kas nav. Es neticu teicieniem "Muusu ggiemene tiks tam paari", peec kaada daliibnieka saansolla, es neredzu veertiibu tajos, bet ir cilveeki kuri redz.
Cilveeki attiistaas dazzaados tempos ir viena lieta. Un cita lieta ir taa ka iedomaaties ka cilveekam k-kas ir garanteets jau ir pirmais ko var izdariit nepareizi attieciibaas. Es atceros to spiedienu esot kopaa ar kaadu un to elpu pakausii: "Vajag beernu, man jau ir divdesmit N gadi..., man ir sapnis ka mees dziivosim maajaa ar suni... par kuru tu maksaasi laacha tiesu...." Nepatiikami un pilniigi nevajadziigi. nebiju iistais vinnai.

bet nu aizpllaapaajos! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2003-06-15 20:59 (saite)
vaivai.. par to var runāt patiešām ilgi. man interesants un patiess šķiet Tavs ideālo attiecību skatījums, bet, ai, cik neīstenojams savā dzīvē. un neviens cits pie tā nav vainīgs, pirmām kārtām pati nejūtos tik tīra un brīva personība, lai nepieķertos, nepiesaistītos, nesasaistītu otru. brīžam jūtos nožēlojama un necienīga.
atceros Tevis teikto par nelūgtu iekļaušanu plānos. man ir bijušas 2 radikāli pretējas pieredzes un manuprāt tās principiāli atšķīrās ar manu jūtu stiprumu (un baiļu stiprumu "nepazaudēt"). Vienās šo plānu neesamība pazemoja mani, citās deva brīvības sajūtu. Šīs abas attiecības bija gandrīz apgriezti proporcionālas, un, šķiet, ar vienām es maksāju par otrām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-15 22:14 (saite)
nav tur nekaadas maksaashanas, ir vienkaarshi caurumi kurus cilveeks pats atstaaj vallaa sevii, cilveeka vaajiibas peec k-kaa un uz k-ko, cilveeka neapzinaataas veelmes kuras apzinoties vinjsh ir patiesi izbriiniits par to uz ko visu laiku gaajis lai gan vaardos [sev] teicis ko citu. - manas dominnas! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?