Kaspars ([info]kas) rakstīja,
I know the feeling. bet man tagad uz to raugoties k-kaa liekas ka nevis tuviibaa ir vaina, bet nespeejaa skatiities, saac gribeet "nepazaudeet", un saac gribeet lai tevi piennem Visu Taadu Kaads Esi nevis skaties ko otrs veelas, aizmirstaas par to ka tev ir jaaug, saac piennemt otru par granted un taas ir manas pirmaas ziimes ka attieciibas stuuree uz graavi. lai gan ja godiigi - shiis ir manas teoriju attieciibas, dies zin vai k-kas shim liidziigs iespeejams praksee. Ir vajadziigs ljoti godiigs cilveeks un pasham pret sevi ir jaabuut godiigam un pret otru godiigam.
Man liekas ka kompdziive liidz vecumam ir miits un ka realitaate ir taada ka taa var nodziivot, ja ljoti ljoti gribas un ja otram nekas nav pretii, bet tur ir ljoti liels ugliness apakshaa.

Man liekas godiigi ja cilveeki godiigi shkkiras, tad kad ir jaasaak likt ielaapi virsuu vai jaaizliekas ka k-kas nav. Es neticu teicieniem "Muusu ggiemene tiks tam paari", peec kaada daliibnieka saansolla, es neredzu veertiibu tajos, bet ir cilveeki kuri redz.
Cilveeki attiistaas dazzaados tempos ir viena lieta. Un cita lieta ir taa ka iedomaaties ka cilveekam k-kas ir garanteets jau ir pirmais ko var izdariit nepareizi attieciibaas. Es atceros to spiedienu esot kopaa ar kaadu un to elpu pakausii: "Vajag beernu, man jau ir divdesmit N gadi..., man ir sapnis ka mees dziivosim maajaa ar suni... par kuru tu maksaasi laacha tiesu...." Nepatiikami un pilniigi nevajadziigi. nebiju iistais vinnai.

bet nu aizpllaapaajos! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?