this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2020-12-09 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:samērā nīgrs, vispār, ja nu kas
Mūzika:Asking Alexandria - Let It Sleep
Entry tags:darbs, relat

nesen bija tāds vot tinderatgadījums:

karč, samačojos ar kaut kādu zaju. kaut ko čats sākās jau par darbiem jau uzreiz. un kaut ko to, ka neviens nesaprot IT tech roles, ja neskaita developerus. visi pārējie priekš ne-tech cilvēkiem ir voodoo un wtf.
un within context teicu, ka mans darbs, kas sastāv no 3 different roles (all three listed), vispār ir imposs paskaidrot. un te zaja uzkārās. viņai bija pavisam cits uzskats, par vienu no tām, ko es daru. viņasprāt tie profesionāļi dara ko pavisam citu nekā es (un visi pārējie mana darba šitie te) un tā vietā, lai override savu misinfo, viņa sāka minēt citas profesijas. es viņai mēģināju paskaidrot, ko es tās ietvaros daru un zaja tāda - ā tu project manager? es tāda, ka nu nē, fuj. un tad tur mēģināju citiem vārdiem paskaidrot. zaja - ā, tad tu tā kā administratore? es atkal nopūtos un teicu, ka neesmu vis administratore. pajautāju pie viena - zaja, nahuj tu man mēģini citu darbu atrast?
zaja pazudusi no sakariem since.
pieļauju, ka good riddance.

citās darba ziņās - ziniet kā ir strādāt milzīgā, dažādā un internacionālā Mega Korporācijā ar karjeras izaugsmes iespējām, inclusive diversity, dažādām iespējām piedalīties visbrīnumainākajos projektos, bonusiem, struktūru, iespējām tikt pie apmaksātām apmācībām un darba profesiju dažādības, kurās internally pārvietoties (arī pa kontinentiem, vispār) un tas viss? ziniet kā?
man šī Mega Korporācija nupat jau divus mēnešus vismaz ir parādā aptuveni pāris simtus USD. piezīmēšu, ka some of it is actually daļa no pēdējām divām manām mēnešalgām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2020-12-10 12:04 (saite)
TinderIn

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?