this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-11-11 13:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:cik. jau. var. urbt. āāāā. nāvi. celtniekiem.
Mūzika:Tricky - Somebod's Sins
Entry tags:dzer, kakj, prah, relat

sestdien uzrakstīju JBJ garu spamu, kurā listed multiple valid facts, cenšoties argumentēt, ka viss šitas ir bezjēdzīgs un es vairs negribu, dakujem. (btw, man bija ļ, ļ grūti nepierakstīt tā spama beigās actual "dakujem".) tad es savācos, sataisījos un ballītes orgkomiteja devās apciemot Rūdīti.

Rūdītis, kā jau vienmēr, piegādāja daudz jestruma un noballējāmies līksmi. it kā būtu varējuši iztikt bez tā, ka Rūdītis drusku mira no slimuma un tā, ka man pa nakti sākās diez gan intensīva astmas lēkme. starp citu, tās astmas lēkmes laikā JBJ kāreiz zvanījās man telepurķī, bet nu nevienam īsti nebija līdz tam. VZ gan bija salīdzinoši nepieklājīgi veselīgs, bet nu šis nav tas sociālais taisnīgums, kuru gribas uzspiest tomēr. also, vismaz bija kāds hjūmanis, kurš spēj praktiski palīdzēt during all of this shit. :D vispār, labi, ka es turpinu nēsāt līdzi savu inhalatoru, kaut nebiju to lietojusi kādu gadu vismaz. bet es biju kaut kad twitter izlasījusi zajas padomiņu, ka nēsājiet savus inhalatorus, lai cik sen nebūtu bijuši vajadzīgi, jo alerģija / lēkmīte jūs noķers visnegaidītākajā brīdī. izrādījās, ka taisnība. bet nu, visi izdzīvoja un bija kopsummā lieliska ballīte.

Rūdītis arī bija sagādājis našķus, ko aizvest Fluffballam. unlike visi pārējie našķi, ko kāds ir devis priekš Fluffball, šitie kaķītim garšo. uzskatu to par īpaši veiksmīgu lietu. vēl mēs samainījāmies ar lūpukrāsām. tāds general feeling of apm.

tā JBJ lieta laikam uz konkrēto brīdi tiešām ir beigusies. VZ vakar teica tādu diez gan ticamu domu, ka JBJ gan jau gaida, kad es iztrakošos, man pāries un viss atkal būs ērti viņam. bet nu, te man ir sliktas ziņas. lai arī man ir mazliet žēl, ka tie objektīvie fakti ir tādi, kādi nu ir, bet man nav žēl, ka es vairs negribu turpināt.

un, es piezīmēšu, ka šoweekend atkal neviens man nelika hujārīt darbus. šitā es vēl pieradīšu, ka dzīvē eksistē ārpus darba brīvais laiks! visi šokā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?