this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-11-04 13:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:zajebala klepot, zajebala celtnieki, gribas brokastis
Mūzika:Peter Gabriel, William Orbt - Mercy Street
Entry tags:dzer, prah

vispār atkal sakrājies it kā tik daudz pierakstāma, bet nav īsti skaidrs, kā tieši to visu pierakstīt. tad nu vispirms tā īsi par Bohužel Bar pēc Archive konča.

Bohužel Bar ir netālu no tās gig venue, kur bija Archive gig. aizgājām, pa ceļam it kā apmaldījāmies, bet tad izrādījās, ka nē :D norm. anyway. tur pēc pivča jāiet uz bāru. es uzsāku šos raundus. pasūtīju trīs pivčus, kamēr man tur bārmenis lēja, blakus piesēdās kaut kāds random čuvaks, attaisīja condom kastīti, pacēla galvu, ieraudzīja mani, pastiepa roku, dodot man vienu condom. es samulsu it kā, bet šis teica, ka moš noder un man nebija īsti pretargumenta, ja godīgi. tad čuvaks kaut ko savā nodabā iemalkoja pivci, kaut ko pabakstīja telepurķi. tikmēr man bija salieti pivči un devos ar tiem pie mūsu galdiņa.

runājām par gigu. Prk žēlojās, ka nebija ñam dziesmas (lasīt - Numb). bet mēs ar VZ kaut kā tomēr jutāmies, ka šis bija labāks koncis nekā iepriekšējais. runājām par Deivu (obvs) un Pollardu un Maria. un vispār lieliski dzīvojām giga astrālā vēl brīdi. man nācās laikam pirmoreiz piekrist Prk par to, ka Archive koncī nevar padejot, jo mūzika ir sarežģītāka nekā, piemēram, NOHA, bet smadzeņu procesu threads ir tik, cik ir. norm.

kaut kad vēlāk VZ bija gājis pēc pivčiem un reportēja, ka pie letes ir zaja, kas rakājoties pa kaut kādu bunduli ar zobratiņiem un tos ostot un laizot one by one. visi saskatās, izlemj risināt ejot uzpīpēt. kad Prk gāja pēc pivčiem, vispār reportēja, ka zaja joprojām nodarbojoties ar šito. norm. Bohužela norm.

vispār kopumā labi nosmējāmies. you had to be there, visi, kuri nebija, paši vainīgi.

ap trijiem devāmies atpakaļ uz savu kalnu, kur mūsu īrētās dzīvesvietas. pa ceļam nez kāpēc savajadzējās uz benzīntanku. Prk apgalvo, ka pirmoreiz bijis benzīntankā (nu, šajā konkrētajā), par spīti tam, ka visu laiku tiek izteikti draudi, ja kas beigsies, tad vienmēr ir benzīntanks. tas bija salīdzinoši smieklīgi. āfterpārtijs arī bija jestri. ja neskaita dažus aftermath, kuru risināšanā tiek apsvērta doma par abpusējo skoču kombinācijā ar superlīmi.

dakujem.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2019-11-04 17:41 (saite)
em, vispār man liekas, ka es šo pašu čuvaku.. nu, kā to pateikt. man vienreiz bija jāstāv rindā uz dāmistabu kopā ar blondu dānieti un jāgaida, kamēr viņš tur ar vienu dāmu pabeigs savas seksuālās aktivitātes :D tā kā, cik es zinu, viņam tur netrūkst pielietojumu. bet kā populācijas apkarotāju, tā es viņu točna redzu, jā. totāls jobans panks, mierīgi iederētos 1977. :D

jebkurā gadījumā, tiešām tas ir tomēr priekšmets, kuru legāli drīkst lietot dažādām situācijām, ne tikai intrukcijā rakstītajam. also, nevar jau zināt, vai nesavajagās arī tai vajadzībai :D nav tā, ka tuvāko trīs dienu laikā jāizlieto anyway :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?