this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-04-22 19:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kāpēc tīrīšanas līdzekļiem tik spēcīgi jāsmako?
Mūzika:vešmašīna tur pārmāc visu
Entry tags:dzer, prah, relat

tipisks Latvian Trio, visi sarunā, ka aizies drūmi uzēst un drūmi iedzert. EtF mētājas pa parku un gaida, kad VZ un kaķ iztaisīsies doties lejup no kalna. VZ un kaķ tikmēr iztaisījušies gaida viens uz otru, nezinādami, ka feisbuka mesendžeris tupa nerāda mums viena otra ziņas. visi sēž, gaida. bet nu, kaut kā beigās tomēr savācāmies un actually pamanījāmies nonākt vienā vietā un vienā laikā.

ja jums feisbukā kāds atsūtījis kamola emoji, pastāv iespēja, ka šis cilvēks actually sūtīja poda emoji. tur kaut kāds jocīgs gļuks tajos emoji. anyway. bet turpinot šo tēmu tika secināts, ka cilvēks, kura superpower ir pārvērst visus podus kamolos, drīz vien tiek no visurienes izbanots. also, čuvaks, kurš sevi prefiksē ar "svētais" un nevar izlemt, vai viņu sauc Jans vai Ivans, tur nekas labs nav gaidāms. iespējams, ka ieslēgs alā, vai apraks.

nē, nepārprotiet, visādi viens otram izsūdzējāmies par visādām huiņām. bet vispār nosmējāmies ļ efektīvi. domāju, ka nav līdz galam vērts mēģināt noformulēties par tēmām, jo nu, tik ļ you had to be there (though mums tā jau apkārt bija par daudz cilvēku, kas baigi, baigi besīja). un vispār, ir grūti tā nodalīt, kur viens joks beidzas, kur sākas nākamais, jo principā tas bija neverending stream of kvalitatīva huiņa un nosmiešanās.

also, pieminēšu pie tualetes ahtungu blodziņa, ka vakar barčikā vispār vienā brīdī barčika menedžeris apturēja mani pie dāmistabas durvīm un ieteica labāk iet uz vīristabu. dāmistabā esot... ļ nelabi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?