this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-02-12 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:people keep asking why am I so grumpy
Mūzika:Architects - A Match Made In Heaven
Entry tags:cz, u

urbj.

viņi tur ārā urbj. zemi. at milzīgu mašīnu urbj zemi. un ziniet, kas ir visskaļākais? kad tas urbjamais tiek izvilkts no zemes, tam jānosit nost salipusī zeme.

nav tālu līdz tam, ka es apģērbšos un iešu ārā pasist mašīnista un citu cilvēku galvas pret to milzu hujetu. viņi sāka pirms deviņiem rītā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]panacea
2019-02-12 15:42 (saite)
no sirds un ārkārtīgi jūtu līdzi. mana dvēsle cieš līdzīgās izmisuma mokās un kaļ slepkavīgus plānus. manā gadījumā visu dienu rejošs kaimiņu suns.

uz skaņām (KĀ MAN RIEBJAS TROKSNIS!!!!!!!!) mans vienīgais glābiņš ir bijis ieguldīt bargu naudu skaņu slāpējošās austiņās uz kurām uz riņķi tiek griezts Braiena Īno Apollo albums. Tajā albumā skaņas ir ļoti industriālas (bet mierīgas un patīkamas), tā ka ja ir fonā urbšana, tad var likties, ka tā ir daļa no mūzikas.

Ā nu jā un es arī šodien izmisuma dzīta iegādājos grāmatu Exposure Therapy. Varbūt troksni var iemācīties ja ne iemīlēt, tad tik ļoti nedzirdēt (I SO HOPE IT HELPS!!! BVĒĒ)

Varbūt tev ir izdevies atrast vēl kādu opciju? Bungadiņu pārduršana? :((((((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2019-02-13 12:30 (saite)
jā nu, zinātniska pieeja. es pagaidām vienkārši domāju dažādus veidus, kā tos celtniekus visus nogalināt pēc iespējas interesantākos un sāpīgākos (viņiem) veidos. bet nu ir, jā. āāā! tādas šausmas, tā besī ārā. un šorīt atkal dauzīja savu jobanu urbi astoņos no rīta!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?