this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-12-09 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vai četros var iet dzert, vai tomēr ar likumu aizliegts?
Mūzika:Archive - Me And You
Entry tags:darbs, dzer, travel, uk

vispār Lielmiests bija traki. es taču pamanījos saslimt. un ticiet man, lidot ar saaukstēšanos ir not fun. not fun at all. bet nu neko, izdzīvoju. ceturtdien biju darba planningā. izčatojos ar visādiem ļaužiem. DrN ieraudzīja mani un uzreiz nāca runāties. pie pusdienām šērojām kaķu stāstus. noguru diez gan pamatīgi. tāpēc notinos un aizgāju dzert ar Gariju. izskraidījāmies pa bāriem, sadzēros sidru, apskatīju kā mainījies biešu bārs (tur tagad izskatās pēc storage unit) un aizgājām uz Balans cafe. pēc tam aizsūtīju Gariju mā un aizgāju viena pati uz barčiku netālu no viesnīcas. gribējās padzert mierā. gandrīz saflirtējos ar kaut kādu bārzaju, bet nu, aptrūkās spēka tam visam. gāju migt. nakts bija totāla elle un nevarēju pagulēt. bet nu.

nākamajā dienā aizgāju uz ofisu. iepazinos ar jauno ops čuvaku. lielāko daļu dienas ļ mocījos ar to, ka cilvēki apkārt. viss riebās un negribējās muti vērt vaļā vispār. bet nu uz vakaru savācos. bija lielā zsvētku balle. un tas bija a blast. the definition of. parunājos ar tik daudz cilvēkiem. dažādās valodās. izņirgājos par saviem kiwi kolēģiem un viņu siviniem, mēģinājām viņiem iemācīt normālu seven. man liekas, ka viņiem ne pārāk patika šī vakara daļa :D ar visādiem citiem kolēģiem izsmējos. pačatoju arī ar visādiem dažādiem priekšniekiem un pašu augstāko vadību. iestāstīju savam tiešajam Priekšniekam, ka nav viss bēdu leja. DrN kaut kad vēlāk mani izķēra un went all emotional and mushy on me. es, protams, O_O. ar spāņu kolēģi arī spāniski parunājām, kamēr viņš karājās man kaklā. vispār tur viss bija tik nenormāli jestri. varētu padomāt, ka es esmu kaut kāds smieklīgs ballīšu cilvēks. uzlaboju attiecības ar visādiem citiem kolēģiem. vispār viss bija diez gan noderīgi. neko nenožēloju.

toties vakar brokastīs ar Elenu man bija neaprakstāma pohiņa. lidostā toties visi bija atnākuši padrūzmēties security rindā. viens stilīgais čuvaks bija tik stilīgs, ka bija uzvilcis džemperi, kura novilkšana aizņēma vairākas minūtes un viņam bija jāatzipo apmēram 7 dažādi zippers. labi, ka stilīgs toties. lidmašīnā pat aizmigu. SpB felt like home, līdz galīgi saguru. un tad kaķītis bija ļoti priecīgs, ka es atgriezos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?