this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-10-05 12:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nē, man nesāp galva, jūs ko
Mūzika:Anna Calvi - Wish
Entry tags:dzer, relat, uk

vakar, protams, ka aizgāju uz barčiku. tur viss mierīgi. kaut kādi īri, Taksists, vēl tur kas. Kornels aiz bāra. viss tralalā. kaut ko ar Rāžu pačatoju telepurķī, šis kaut kādā shed pārtijo, atbraukšot uz barčiku uz last drink. nu ok. visi man tur piepišas, kur Rāžs, kur Rāžs. es jau esmu pie tā pieradusi. ieradās Rāžs, viss tāds lokālais varonis. visi viņam prasīja par sieru (don't ask). Rāžs pieparkojās blakus man. kaut ko tur patērgājām, nananā, normal casual chat. izgājām uzpīpēt, šis uzreiz: "I think my life is too random, I need to settle down!" es, protams, O_O. parunājām par to visu mazliet. viņam kaut kas tur pēkšņi bija uznācis, ka vajag ģimeni, ka nevar visu laiku ballēties apkārt. es totāli nepiekritu, jo ballēties apkārt ir kāreiz kaut kas, uz ko tiekties. bet nu, kaut kā tur tralalā viss atkal aizgāja. tad vienā brīdī, viņš tāds pagriežas pret mani un stostīgi atzīstas, ka Līna viņam esot baigi teikusi, ka tas redzams, ka mēs guļam kopā. un tad Rāžs tāds sataisīja grimasi un mēs pašausminājāmies, kāpēc nevar būt vienkārši draugi, kāpēc vienmēr kaut kam tādam jābūt. anyway, Rāžs bija ļ noguris un samiegojies un aizdevās mā. vēlāk kaut kad, pēc barčika slēgšanas ar Kornelu sapīpējām un šis tāds: "Is Rāž ok? Is he upset?" es tur kaut ko atmājos, ka nē, sadzēries un noguris, tas viss. Kornels tāds: "I don't know, he seemed sad. He seemed like he actually fancies you." un es atkal atmājos, ka nē, nē, viss norm, tikai sadzēries un noguris.

šovakar jāiet ar Gariju un Stīviju pa barčikiem. vismaz tas ir sekjūri.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2018-10-05 14:48 (saite)
nu, zinkā, ja jau no malas tas ir redzams, tad varbūt arī nav gluži nepatiesība...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-10-05 14:57 (saite)
nu, es ar viņu tiešām neguļu. un netaisos. un viņš pats apgalvo, ka mēs tikai draugi un tam tā būt. tikai viņš sācis diedelēt, lai es braucu viņam līdzi uz Brno, un tas mani mulsina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-10-05 15:23 (saite)
es tak ne par sekasu, bet par viņa simp. pret tevi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-10-05 15:44 (saite)
mana pirmā doma ir *acu rullītis* :D
bet nu, es pieņemšu, ka tas kaut kāds stulbs pārpratums. jo nu, protams, jestrs cilvēks, ar kuru iedzert, bet tas arī viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-10-05 16:37 (saite)
*dramatiskā balsī* sirdij jau nepavēlēsi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-10-05 16:39 (saite)
*dramatisks acu rullītis*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?