this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-06-23 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ko darīt aukstā sestdienā?
Mūzika:Zrní
Entry tags:dzer, gig, prah

kā cibas festivāls gāja uz festivālu.

protams, ka vakar bija (un šodien turpina būt) ļ pretīgi laikapstākļi. tomēr, radošie kolektīvi Zrní un Massive Attack piedabūja mūs ar VZ un EtF saņemties un aizdoties uz to tur parku. piezīmēšu, ka festivāla organizatori laikam nekad nebija bijuši nevienā masu pasākumā, kur nu vēl actual festivālā. ierodoties nācās pamatīgi noskumt, jo iekšā laišanas procedūra bija ne tikai lēna, bet arī ļ lēna, līdz ar ko rinda bija gara un ļ masīva. bet nu neko. izstāvējām.

nokavējām Zrní sākumu, bet nu to, ko nu tur redzējām, tas ļ priecēja. iešūpoja nelielā dejā un bija līksmi. stāvējām salīdzinoši tuvu skatuvei un vērojām vijolnieku. patika, nu tā patika. uhti!

pēc nelielas tehniskās pauzes bija arī headlineri.
Massive Attack taču ir tik ļ uhti! nu tur bija tik epic. nu āāā! tiešām labi cilvēki. ekrānā arī rādīja diez gan jestras lietas. tur grūti kaut kā jebkā atstāstīt, tāpēc vēlreiz teikšu uhti un viss.

toties tā tīri esot publikā, nācās daudz un dikti secināt, ka cilvēki ir.. nu. kā to pateikt? neciešami. gan visi tie randomie staigātāji, gan dzērieniem pakaļ gājēji, gan visi tie hipiji, kas nezināja, kur nokļuvuši. gan arī visi, visi pārējie. drusku bojāja experience brīžiem. bet tad es pamanīju vienu dredainu jaunieti, kurš bija redzami aizgājis astrālā un vispār viss exp gāja uz augšu.

nu un pēc tam jau aizgājām pie Jiržika (bez Jiržika un bez Daniškas). atkal attapāmies ieslēgti barčikā. tad kaut kad jau nācās iet uz tuvāko diennaktnieku, vai nu kas tur bija. bija neaprakstāmi dīvaini tas, ka bija jau gaišs, kad nokļuvām atpakaļ rezidencē. don't ask. hehe.

a ko nu?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?