this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-03-29 13:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:-
Mūzika:Air - Electronic Performer
Entry tags:dzer, muz, relat

ir tāda grupa - July Talk. tās front man ir ar milzu dziļo balsi. nu vienu no _tām_ balsīm. you know the one. kad viņi uzpeld manā kaut kādā feisbuka lentē, katru reizi klusībā vēlos, kaut viņi kļūtu slaveni. protams, ar savu Nickelback wannabe ģitāristu (viņi arī no Kanādas) viņiem tas nesanāks. bet varbūt viņi varētu saņemties un kaut kā muzikāli aiziet kaut kādā interesantākā virzienā, un kļūt slaveni. un tad es visiem lepni stāstītu, ka es ar Peter Dreimanis (uzminiet, kādas izcelsmes ir viņa vecāki) esmu patērgājusi bāriņā Rotterdamā un viņš bija ļ jauks pret mani, kaut arī es biju jau sadzērusies un nevarēju pilnībā pieslēgties sarunai, jo tā balss vienkārši is booming through me.

citās ziņās, šodien atcerējos, ka sen Marlīne nav uzradusies. kas nozīmē to, ka vai nu viņai ir pavisam slikti, vai daudz labāk. es ceru, ka tas ir otrais variants un viņai vienkārši vairs nav vajadzības pēc maniem self care tips. bet nu, gribas tā skaļi teikt, ka laikam jau tas viss beidzot ir beidzies. vismaz es vairs nejūtos tā, ka tur vispār būtu jebkas, ko turpināt.

un es to atcerējos, jo man te mesendžerī notiek AFP cilvēku sarakste par to, ka notiek tikšanās Camdenā. apsveru domu pievienoties.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?