this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-02-01 23:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:too tired to eat
Mūzika:too tired to turn anything on
Entry tags:darbs, kakj, prah, sport

šodien bija jābrauc uz South London (*gasp*). darbā lielais planning session off site with catering. es jau činkstēju Priekšniekam, ka man tur būs bōrings. un bija arī. nē nu, mēs ar Stīviju to aizpildījām ar sarunām par kaķkopību un kaķu fotkām. (Stīvijs mēnesi atpakaļ ieviesa divus kaķēnus mājās.)
nē nu, sākās viss ar runām. jūs negribat zināt, cik tieši bōring bija tas. pēc tam tur tralalā. tad tur devi kaut ko ņēmās, mēs (Env team) sēdējām ārpus aktīvās telpas un nodarbojāmies largely ar huiņu. nē nu, kaut kādus darbus es tur apdarīju. bet neko impressive.
šī visa sakarā šodien pateicu skaļi mutiski vairāk vārdu nekā pa visu pagājušo nedēļu kopā. pēc tam visi gāja uz free beers, bet es gāju izstaigāties ar ausīm, izstaigājos uz Anmas jōgu.

Anmai atzinos, ka roka sačakarēta. čaturangas vietā man piesprieda plank. OMG. anyway. nojōgojos līdz nezin kam. visādas pozas sanāca daudz labāk. visu ko tā un šitā izdarīju. [spoler alert] Anma mani paslavēja beigās [/spoiler alert]. nu jā. tā un šitā izlocījos un vēl nezin ko. šur tur Anma palīdzēja, bet vispār.. uhti. konkrēts uhti. wheel netaisīju, jo roka neizturētu. headstand gan nesanāca īsti, jo pietrūka spēka noturēties taisni. toties svecītes un visas tās kājas pāri galvai, tas gan bija veiksmīgi. tagad jūtos ļ apm ņurd.

ak jā. RL atsūtīja dažas fotkas. IG un FB var aplūkot kā izskatās sākums 2017. gada normālākajai dienai.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?