this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-06-27 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:die bitch, die
Mūzika:Diskavers Vīklijs, not impressed
Entry tags:tehn, uk

vakar gāju pirkt to laptopu, ja?

aizgāju uz bodi. tur pusstundu viena klaiņoju gar laptopiem, nobody cared. izvēlējos vienu, beidzot noķēru pārdevēju. tad šis teica, ka out of stock, pasūtīšot man. es tāda, ka nu bļa, man vajag tagad. viņš pēkšņi secina, ka šis laptops ir izpirkts visā fucking veikalu tīklā un to nevar pat pasūtīt. O_O. šis palīdzēšot atrast vietā citu. nu ok. tad viņam kompis nestrādāja. tad bija citi cilvēki. tad signalizācija, tad kompis nestrādāja. tad visi bija ar fucking touchscreen, 2-in-1 un mega dārgi tāpēc uzreiz. tad viņš apkalpoja citus. tad atkal mani. viss pizģec. tad vienai pārdevējai creds nestrādāja. tad atradām citu laptopu. tāds esot viens palicis. tad 20 min viņi to vienu meklēja. līdz atnāca čuvaks no warehouse, ka šitam esot atradis 2 tukšas kastes. nopūtos un gāju mā. pa ceļam iegāju bodē pēc als. MP kaut ko telepurķī drausmīgi asprātīgu teica, ja es gribot visus galināt, vai man esot saraksts ar tiem visiem. gāju pa ielu, sāku taisīt vaļā vienu als. gāju pāri ielai, vienā pusē mašīna un es nomurmināju "fuck you", otrā pusē mašīna - "fuck you too", vēru vaļā alu, klausījos Nick Cave Shoot Me Down un gāju pāri ielai.

tagad šodien nupat piesēdu un nolēmu, ka tiešām jādara tā, kā universā tas oriģināli bija paredzēts - jāpērk skaitļojamā mašīna internetā.
bet 1) vai tiešām gribu pirkt to Lenovo, ko vakar bodē noskatīju. tas bija labākais bodē, bet vai tas ir man piemērotākais no visa interneta? 2) ja gribu, tad kur to Lenovo citur fucking vispār dabūt? šo konkrēto modeli neatrodu citos saitos, kuros man nebūtu bail ievadīt kartes datus.

also, gribas nosnausties ieslīgt komā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2017-06-27 13:55 (saite)
es ar gribu Lenovo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-06-27 13:59 (saite)
mājbiedram ir Lenovo, ko es lietoju pagaidām, kamēr neesmu tikusi pie jauna. nu, diez gan kruts, tikai klaviatūra debila.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]criticalthinker
2017-06-27 14:24 (saite)
Man ir Lenovo ideapad. Griežas kā pulkstenis.
Kas klaviatūrai? Mani traucēja, ka samazinātā, PgUp u.c. sakrauti uz bultām, ar Fn. Bet nu, notvīkoju citus taustiņus, kas vajadzīgs, un sen esmu pieradis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-06-27 14:44 (saite)
es tieši IdeaPad biju noskatījusi. bet to i7 nemaz nav tik viegli sameklēt, citur ir tikai i5 vai *gasp* i3. nu, ja neskaita tos saitus, kas izskatās prosta dodgy.

a klaviatūrai tas right shift mani besīt besī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]baltie_zushi
2017-06-27 20:20 (saite)
Tiešām right nevis left īsais? Ideapad nu nez, labāk atvēzēties uz kādu x1 karbonu vai vismaz T, tiem vismaz dzelži morāli ātrāk novecos nekā fiziski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-06-28 02:24 (saite)
jo tu tiešām zini, kam un kādu laptopu man vajag :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mansgan
2017-06-30 13:17 (saite)
ēm, kas būtu tie dzelži - lietotājam, kas nestrādā ar kaut kādu CAD kaut vai. kas man pēc pāris gadiem būs jāapraud manā ideapad-ā - novecojis SSD?:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2017-06-27 20:55 (saite)
Jep, jāpērk internetos pēc iespējas viss.

Nezinu kā vispār, bet joprojām atceros kā Jūkejā tieši, kad biju Londonā, uzdūros kaut kam līdzīgam salidzini.lv, kur fotoaparātu dabūju par aptuveni 30-40% lētāk kā standarta cena. Kaut kādā tur ūķī, šķiet, Currys, bija kāda mistiska atlaide.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-06-28 02:25 (saite)
bet arī internetos nav tik viegli. panika, panika, panika :D

a Curry's ir viens no lielākajiem tehnikas retailers te :D kur es kāreiz šito visu pieredzēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2017-06-28 08:33 (saite)
Jā, mana pieredze arī bija līdzīga -- pilnīgākie tizleņi cilvēki uz vietas. Biju pasūtījis ar opciju, ka paņemu veikalā, nevis, ka piegādā mājās, un tur pusstundu nevarēja atrast un vēl viskautkādas problēmas pēc tam bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?