this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-05-18 01:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:we are groot
Mūzika:ierubīju teļiku, lai vismaz kaut kāda skaņa
Entry tags:darbs, relat

vēl šodien viens tīmmeits man sūdzējās, ka viņam viens support džeks (arī mūsu kolēga, bet US) piepisies un nekā neatstājas. tipa, tīmmeits esot viņam vienu lietu pajautājis un stundu vēlāk joprojām netiekot no tā support džeka vaļā. esot jārunā par support džeka suņiem, gaidāmo bērnu un citām problēmām ar mūsu produktu. un ne pa kam neatstājas, traucē strādāt, kaut darba dahuja. māju ar galvu un teicu, ka šis džeks arī man mēģināja piepisties, bet nu I am me. tīmmeits tā kautrīgi māja ar galvu un teica, ka, nu jā, ka varbūt viņam arī būtu jābūt strupākam un jācērt nost komunikācijas. atļāvos piezīmēt, ka tik rupja pat es neesmu. nonācām pie secinājuma, ka tīmmeitam vienkārši jākļūst more grumpy like me.

so, yeh. me. bringing joy and sunshine wherever I go. also, piezīmēšu, ka tīmmeits izskatījās ļoti atvieglots pēc mūsu sarunas. who says I'm not nice and responsive :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2017-05-18 13:10 (saite)
kad viņš sāka sūdzēties, tev vajadzēja teikt, ka "yeah, i know, i've got the same problem, like, right fockin' now" :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-05-18 13:49 (saite)
zini kā? es jau tāda aprēķinātāja drusku. šitā džeka sūdzībās esmu ar mieru klausīties, jo tad viņš klausās manās darba problēmās un palīdz tās risināt, hehe. kamēr tas us support čuvaks ir vienkārši fucking annoying for no good reason. pie tam, viņam no mums vajag vairāk nekā mums no viņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neoplasm
2017-05-18 14:54 (saite)
ānujā, saprotu, mēs arī priekšniecību dirst nesūtām, jo ē neizdevīgi kaut kā :))
bet es pret manu darba kaķutanti, ja visu laiku ausī karājās, parasti tā lēnām un neapmierināti pagriežos un skaļi nopūšos ar krunku pierē, tad viņa vismaz protās savu apziņas plūsmu noīsināt līdz kaut cik saprotamam kopsavilkumam, savādāk es te sajukt varu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-05-18 15:30 (saite)
ā, nu. nē, man tik traki nav, neviens nekur nekarājas. es esmu grumpy enough, man ir lielas headphones un RBF :D bet reizēm sanāk iečatot virtuvē, kad kafija taisās vai kādā izmeklēto personu meetingā. hehe.

tev tur gan visi liekas tādi totālie čivinātāji, uff.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?