this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-05-23 16:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:looks, nauda, uk

Ir skaidrs tas, ka pilnvērtīgai būšanai par šī brīža mani, ir nepieciešams skaistas krāsas (ne melns) portfelis ar cross body strap. Pietiekami liels, lai nēsātu vismaz kindli, notebook, purse, briļļumaku un sīkumus.

Ielīdu etsijā, bet laikam mani keywordi sūkā. Ielīdu gūglē un nobijos no cenām, pakoriģējot parametrus, nobijos no ebay rezultātiem. Ielīdu dažos atsevišķos veikalos un sapīku par izskatu. Ja kādam ir zināmi lieliski veikali, laipni lūgti, paldies, komentāros. Cibā taču visi šitos zina, vai ne, tikai es atpalikusi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2016-05-23 19:10 (saite)
manu zaļo crossbody portfeli atceries varbūt? cambridge satchel! vienīgi viņu veikals septiņos pulksteņos nupat ir pārvērties par vīriešu nodaļu only, ja pareizi atminos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-05-23 19:34 (saite)
Liels paldies, tieši kaut kas tāds man bija galvā. Internetbodē toties grib dot atlaidi kā pirmreizējam pircējam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2016-05-23 19:37 (saite)
ideāli :)
lai nepiespamotu restorāndienas feisbuku, es tev te par izmēriem izstāstīšu:
man ir 14", ja pareizi atminos, un tas bija lielākais izmērs vai nu vispār, vai no košajās krāsiņās pieejamajiem. bet tas ir ārpuses izmērs. tur diezgan precīzi ielien 11" makbuks, 13" jau vairs neielīstu. es reāli gāju uz veikalu piemērīt kompi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-05-23 20:49 (saite)
Mjā, nu kompi līdz es nemēdzu staipīt. Tagad, kad tu tā pateici, sanāca saviebties, jo man ir 15". Bet pirms tam nebija pat prātā nācis tādas lietas darīt :D vajag pavisam vienkāršākām lietām. Tagad braucu uz treniņu un domāju. Modeli un krāsu jau izvēlējos :) laikam būs jāņem ciet, nav ko klīrēties. Liels paldies par ieteikumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?