this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-12-22 12:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:looks, lv, pasaule

Biju internetos atradusi ļoti krutu feministu rakstu, kas iedvesmots no Peaches jaunākā video. Iepostēju to vienā feministu forumā. Un dabūju samazgas pār savu galvu no vienas sievietes. Viņa man uzrakstīja kādu 5 komentāru monologu nosodot rakstu un mani (par to, ka piespiedu viņu uz to skatīties). Kad uz viņas komentāriem sāka atbildēt citas sievietes, kurām raksts gan likās par tēmu, tad izrādījās, ka šī sašutusī sieviete nebija nemaz papūlējusies izlasīt neko vairāk kā virsrakstu un aplūkot titulbildi. Protams, tā pa lielam biju gaidījusi šādu reakciju, tāpēc pat necentos viņai atbildēt. Bet tad viņa izteica, ka esot domājusi, ka feministu forums ir tāds attīstītu dāmu klubiņš. Dāmu Klubiņš, mīļie cilvēki.

Dāmu Klubiņš.

Nopietni?

(Ne rakstu, ne video speciāli nelinkoju te, lai neuzzinātu neko jaunu par sevi. Jāatzīst gan, ka video ir diezgan traks. Nu točna traks.)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2015-12-22 15:42 (saite)
ielinko gan!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agape_stop
2015-12-22 16:22 (saite)
nu tad jau jālinko (vai jāskrīnšoto) arī pašu forumu un tās trakās sievietes sviesta tekstus. tie bija vājprātīgi vienkārši. man arī tika, jo es atļāvos aizrādīt, ka viņa "grāmatu nav lasījusi, bet viedoklis ir".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neoplasm
2015-12-22 17:25 (saite)
a kur ta' pats raksts?

(Atbildēt uz šo)


[info]likewise
2015-12-22 21:11 (saite)
Man gan patika. Gan raksts, gan video.
Tā 'dāma' ir bat shit crazy.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?