this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-09-13 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:food, kakj, uk

ja tā nopietnāk, tad vispār.. nesenās pārmaiņas manā istabā (jauna gulta) un vienkārši visa izvilkšana ārā, gandrīz visa sašķirošana un salikšana maisos, ir novedusi pie sajūtas, ka atkal no jauna ievācos mājās. nopirku atvilkņu junitu dokumentiem. vēl man jāsaliek Ikea skapītis, kam paredzēts kalpot kā pie gultas galdiņam. šo weekendu pavadu tīrot un liekot visu atpakaļ, šķirojot atlikušo nesašķiroto. atvēlēju vienu plauktu tikai Pračetam, jā.

sen bija laiks uztaisīt pamatīgu spring clean. ļ palīdzēja arī galvai.

vēl ir skaidrs, ka dzīvojot pa mājām, vispār ēdu maz un veselīgi. tagad tik jāsaprot, kā to ieviest arī darbadienās. nopirku jaunus uzglabājamos trauciņus, ar cerību, ka atradīsies laiks vakaros uzgriezt nākamās dienas pusdiendārzeņus.

kaķi joprojām guļ manā gultā uz maiņām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2015-09-13 18:31 (saite)
spring cleaning ir labākā lieta pasaulē mājai un galvai! nākamā aiz jaunas gultas, protams, ar ko arī apsveicu :)

es sagaidīšu, kad Lūcijai būs gatava istaba unnnn tad mūsu mājā būs diezgan nopietna mēbeļu pārbīde un kārtošana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-09-13 18:45 (saite)
paldies :) cerams, ka jums tas remonts sanāks relatīvi ātri un nesāpīgi :)

mans dzīvesbiedrs gan ņirdz, ka pēc mēneša mana istaba izskatīsies kā pirms tīrīšanas :D

bet visas tās kārtošanas ir baigi labi. man galvenais bija nesākt panikot par to, cik daudz mantu man pieder. izsviedu ārā kādus 4 lielos miskastes maisus ar visko, bet tāpat ir daudz visa kā. bet iepriekš tam visam nebija atrastas "īstās vietas" un viss bija konstantā bardakā. tagad ir daudz labāk. esmu pat ar mieru vēlvienu gadu dzīvot šai pašā mājā. :D bet pēc tam gribu pārvākties un turpmāk vispār īrēt tikai ne-mēbelētus dzīvokļus/mājas, jo savas mēbeles tomēr ir tik daudz foršāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2015-09-13 23:30 (saite)
bāc, man akal mājās vislaik gribas rīt. nedrīkst neko nest no veikala. tikai tējas un ūdeņus :/ šovakar arī gribās, lai gan visu dienu ir ēsts. bet es turos. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-09-14 11:18 (saite)
Vispār, ja tā padomāju, tad nav vienmēr tā ar to mājēšanu. Citas dienas ir tā, ka gribas visu laiku ēst. Īpaši, ja strādāju no mājām. Stulbais comfort food. Un, ja nekā nav, tad parasti ienāk prātā ģeniālā ideja kaut ko pasūtīt! Un tas ir vēl sliktāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?