this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-02-23 16:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:med, relat

Ai, nu pavasaris pāries. Nav ko tur cepties. Lai gan, jāpiezīmē, ka cepties man lieliski padodas. Ar laiku viss pārejot, tā runā.

Bet šodien ir pirmdiena un, kā jau pierasts, sāp galva. Vispār, ir aizdomas, ka galva sāp no vienām ripām, ko es riju. Un galīgi nezinu - teikt psihai, vai labāk ne. Jo stulbums jau ir tajā, ka nākamās ripas varētu būt vēl sliktākas. Pie tam, kā lai es pareizi paskaidroju, neatklājot faktu, ka gandrīz 2 mēnešus neriju šitās ripas. Pierīkos man vēl nurse home visits un tad būs vēl sliktāk. Un vispār, tik daudz kas var būt vēl sliktāk, ka liekas, ka tās galvassāpes tāds sīkums vien. Ja vien būtu sīkums. Lūk, First World Problems atkal laikam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-02-23 19:05 (saite)
Nav, nav first world problems. man arī šodien sāpēja galva un reiba, un slikta dūša, un es neaizgāju uz darbu. Nezinu, laikam šajā valstī cilvēkam vienkārši konstanti jābūt slimam. Bet nu vienalga, šodien tik un tā pēdējā darba diena bija un tagad ēdīšu kūkas un skatīšos tv.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-02-23 19:12 (saite)
Es atnācu uz darbu, jo jau tā pierasts pie tās galvas. Protams, produktivitāte nav tā labākā, bet vismaz nav atkal sick days. Bet, kad nelaba dūša paliek no sāpēm, tad gan parasti neeju.
Kas mums nez tāds, ka tā jāslimo?
Bet kūkas izklausās ļoti labi :) kad jaunais darbs sāksies?

Starp citu, tas stulbais rainis! Tagad ir tikai divi reisi darbdienās un tik viens brīvdienās. Un galīgi ne tāds, kādu man vajadzētu. Exsieva nav priecīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fermenta
2015-02-23 20:42 (saite)
Varu ieteikt pamēģināt sasmērēt galvu ar ēteriskajām eļļām (piparmētra+lavanda), kopš sīcīša vairs nevienu ripu neesmu dzērusi = burvīga smarža un organism netiek bendēts. Manai mammai reizi mēnesī bija migrēnas, tā ka jau recepšu pretsāpju tabletes, nu arī tiek sveikā cauri. (Slinki par to, kā man ar to iet [info]immortelle )

P.S. Interesanti un mazliet jocīgi pēkšņi redzēt citas Tavas dzīves šķautnes. Lai gan nezinu, ko biju iedomājusies pirms tam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-02-23 23:25 (saite)
Man liekas, ka man ir nosliece uz migrēnām, bet tagad man citu veselības iemeslu dēļ jādzer citas ripas. Un man liekas, ka to citu ripu dēļ man galva sāp gandrīz nonstopā. Hmmnjā, mana cibu savienošana sāk nelikties tik laba doma, jo man ir dažādas lietas, par kurām rakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2015-02-24 11:41 (saite)
Tikai saku, ka var novērst gan simptomus, gan arī iedziļinoties visā palīdzēt tikt galā ar iemeslu. http://www.everythingessential.me/ ir vieglāk atrodamais pārskats par to, kas kam der.

Manās acīs Tu ieguvi personību un zaudēji mazliet "blonduma" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-02-24 13:54 (saite)
Paldies, paskatīšos vakarā :) ja nu noder!

Ahh, personību? :D nu paldies :) nav jau visa dzīve rozā pasakas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?