this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2013-03-22 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, med, relat

manas bailes mani paralizē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2013-03-24 00:48 (saite)
kaa tev iet attiecibas ar darbu un vispar?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-03-24 01:31 (saite)
nu, es divas nedēļas neesmu bijusi darbā. tas projekts, pie kura es strādāju, nav izdarīts. es nezinu gan kāpēc. jo to, kas man bija jādara, to mans trakais menedžeris mierīgi varēja izdarīt! nekāds rocket science tur nebija. es varu saderēt, ka visi vainos mani pie projekta aizkavēšanās. pirmdien iešu uz darbu un tad jau redzēs. esmu gatava iespējai, ka liks savākt mantiņas un braukt mājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2013-03-24 09:21 (saite)
Turies, tā sajūta man ir pazīstama. man, protams, viss ir tāda zemākā līmenī, bet man arī bija jāpieskata viens pasākums+jāapmāca viens darbinieks, kad biju slima. Nav jau tā, ka to nebūtu spējis izdarīt kāds cits. Vienk manā situācijā, kā tikko redz, ka cilvēks dara kko vairāk, uzkrauj vēl vairāk bez papildus atalgojuma. Un, ja citi slimo, tad tas tā, bet, ja es, tad ārprāts, kā viņa uzdrīkstējās! Tad mana trakā priekšniece skrēja pa visu viesnīcu un stāstīja, ka esmu cancelējusi (tikai ko?) nevis saslimusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-03-24 14:39 (saite)
tava trakā priekšniece izklausās pēc fujpē, ja tā var izteikties. kā tev sokas ar jauna darba meklējumiem?
bet man īstenībā ir dusmas uz tiem nejēgām, kas nejēdz pabeigt projektu bez manis. es aiziešu un visi uz mani brēks un dusmosies... bet paši izdarīt nejēdz! kā jau es teicu - nav nekāds rocket science tur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2013-03-25 00:43 (saite)
jā, viņa ir histēriķe, kas uzskata, ka darbs pāri visam. nezinu, vai viņai ir ģimene, bet kaķu viņai noteikti nav, toties ir neskaitāmas pātikas alerģijas. es pamazām skatos un sūtu cv tur, kur ir vērts. Rīgā mani uzaicināja uz testu Ārlietu min, bet tur, kā jau es pirmīt rakstīju, ir pārāk maza alga, tā kā jābūt pacietīgai. Centies tikt pāri rītdienai. Protams, tas ir neapskaužami nepatīkami, bet arī tas būs reiz garām un, skatoties atpakaļ tas vairs nešķitīs tev tik nozīmīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-03-25 09:23 (saite)
Atnaacu uz darbu un tagad gaidu, kas notiks.. Es ceru, ka tev izdosies atrast labi apmaksaatu darbu savaa veelamajaa karjeraa ljoti driiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pax
2013-03-25 00:45 (saite)
jā, un vecs kā pasaule ir tas stāsts, ka tad, kad tu esi uz vietas un kaut kas nav tā ka vajag, tad tev vienmēr tā pretīgi atļaujas dot mājienu, ka neaizstājamu darbinieku nav, savukārt, kad tevis nav uz vietas, tad ir pārmetumi par to, kā gan tu tā vispār uzdrīkstējies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-03-25 09:24 (saite)
vai ne? pilniigi reizeem gribas sist galvu pret sienu... nu kur taada nelogjika.
bet es palasiiju epastus un uzzinaaju, ka vinji pashi tur kaut ko chakareejas un taapeec projekts nav pabeigts. bet nu redzees, man 11am ir viens meetings.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?