this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2012-05-02 14:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, looks

es visu laiku baidiijos no Taa. bet tagad, kad es esmu saakusi maaciities To, man Tas patiik labaak par manu parasto darbu. priecaajos par katru mirkli, kuru varu izmantot testeejot vai maacoties To. esmu nobriedusi pacelties pakaapienu augstaak. kaadu dienu ceru izaugt liidz tam, ka mana pamata nodarboshanaas buus saistiita ar (vismaz lielaakoties) tikai To.

no citaam zinjaam, vakar pasuutiiju sev vasaras jacinju. ziniet kaa, mums te vasaraas arii vajag jacinjas. meerenais klimats, saproties. vispaar, shoppings internetaa ir ljoti jauka lietinja. prieksh kam vispaar veikali nafig vajadziigi :D lai gan, ja es joprojaam dziivotu netaalu no Westfield, es noteikti tur apgroziitos tomeer. tur man patiik.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2012-05-02 19:35 (saite)
kas ir TAS?????:P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2012-05-03 09:50 (saite)
betting platforma :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pax
2012-05-03 07:25 (saite)
brinies vai ne, bet man ar manu TO lietu ir loti lidyigi (pec ceturtdienas un pietdienas treininga lidy pusastoniem vakara).
un par shopingu interneta lidzigas domas, lai ari neesmu vel isti to pielietojusi ta ka gribetos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2012-05-03 09:53 (saite)
es atkal esmu saakusi maniakaali iepirkties internetaa. buus jaapaarstaaj uz kaadu briidi. lai gan, esmu saakusi mekleet vasaras kurpes, ar kuraam iet uz darbu, jo ar esoshajaam buus karsti. labi, ka ir ar to pa darbu staigaat.

bet Taas lietas nav nemaz tik sliktas, ne? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2012-05-03 20:27 (saite)
man bail sākt, jo bail, ka nevarēšu apstāties. tāpēc es meģināšu ar vēsu prātu parīt apmeklēt Brēmenes esprit factorz store, kur man negribas palēkties un iesaukties, ka gribu visu. bet man tiešām vajag melnas bikses darbam, un vēlams lēti, bet ne lēti izskata ziņā. eh...

jā, TĀS lietas, man škiet, pat var būt motivējošas, kad tiek pāri tām stindzinošajām bailēm un sajūt, ka tā lieta iet. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2012-05-04 09:39 (saite)
Oj, par taam bikseem nemaz nerunaa! man arii vajag melnas bikses darbam, bet visur ir tikai dzhinsas vai ar tiem shaurajiem galiem. bet es gribu parastas, taisnas, melnas bikses bez jebkaadiem izgreznojumiem. nekur nevaru atrast. mosh esprit vareetu buut iistaa vieta.

es pat kalkulaacijas esmu saakusi saprast savam Tam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?