Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2021-04-22 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ts
Tikai sakritības.

Dzīvoja večuks savos laukos, jau solīdā gandrīz 80it gadu vecumā, cītīgi izolējās, utt, par veselību nesūdzējās.
Līdz saņēma vakcīnu, un drīz pēc tam aizgāja pie tēviem.

Interesanti, vai bērēs šodien būs diskusija par/ap vakcīnām?
;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]runcis
2021-04-22 12:21 (saite)
Un tam nav nekāda sakara ar 80 gadu vecumu.
Tendence ir vienāda - pirms tam bija - ja nomira gados vecs cilvēks un viņam bija c19, tad sūdzējās, ka tas taču 80g vecs, ko var gribēt, un to c19 tikai iebiedēšanas statistikai raksta klāt.. tagad - nomira vecs cilvēks, pēc vakcinācijas, obligāti nāves iemesls esot vakcīna, nevis veselības stāvoklis vai vecums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]runcis
2021-04-22 12:29 (saite)
Un vakcīnai imūnās sistēmas akūta reakcija ir pirmajās divās/trīs dienās. Ja iespertu pa spaini šajā laika posmā, tad būtu diezgan liels pamats izskatīt, vai vakcīna nav primārais iemesls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divas_zosis
2021-04-22 12:47 (saite)
Tu esi precīzs un zinošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

;)
[info]jan09
2021-04-22 12:31 (saite)
Mani vairāk interesē, vai bērēs būs klope, vai tikai diskusijas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-04-22 12:37 (saite)
Šis strādā arī otrādi – pat vakcinācijas rokasgrāmatā ir teikts, ka jāapsver, vai ir vērts vakcinēties, ja paredzamā dzīvildze ir zem 3 mēnešiem.

To, cik ilgi nodzīvos, gan ne vienmēr pateikt, bet tieši par daudziem veco ļaužu aprūpes namiem, kuros ievieto jau pavisam vārgos un slimos, ka paredzamā dzīvildze ir kaut kur pie 6 mēnešiem, šis jautājums jau varētu būtu pat ļoti aktuāls.

Vecie cilvēki mirs, un dažreiz nav jēgas censties izmisīgi paildzināt dzīvi. Šodien pat saeimā tiek virzīts likumprojekts, lai formalizētu cilvēku tiesības jau iepriekš atteikties no reanimācijas.

Konkrētajā gadījumā šim vecajam cilvēkam nebija lielas jēgas izolēties visu iepriekšējo gadu (pat ja to mēs sakām atpakaļskatā). Viņš pietaupīja savas aktivitātes, lai vēl varētu izbaudīt kādu laiku laiku pēc tam, bet tas nenostrādāja. Lielāks ieguvums būtu bijis viņam izbaudīt to, kamēr vēl ir dzīvs – satikties ar tiem, ar kuriem vēl gribas satikties, apciemot radus, bērnus, kaimiņus utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2021-04-27 22:40 (saite)
Varbūt viņš gribēja pasargāt no inficēšanās pārējos- tāpēc nesatikās ar visiem tiem, ar kuriem gribēja satikties. Jo citādi pavisam mierīgi varēja kļūt par pārnēsātāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-04-27 22:49 (saite)
Un ja nu tie citi ir tādi paši kā viņš – kuriem dzīvot nav daudz palicis un katra diena ir jāizbauda, nevis jāsēž kā cietumā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?