Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2019-06-06 08:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hmm
kārtējais melīgais apgalvojums:

https://nra.lv/latvija/282972-viltotu-produktu-un-piratisma-del-latvija-11-nozares-ik-gadu-zaude-lidz-109-miljoniem-eiro.htm

*****
Dažādu viltotu produktu un pirātisma dēļ Latvija katru gadu 11 nozarēs zaudē līdz 109 miljoniem eiro, savukārt kopumā Eiropas Savienībā (ES) šie zaudējumi sasniedz 60 miljardus eiro, izriet no Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO) jaunajām aplēsēm.
Kā aģentūra LETA uzzināja EUIPO, saskaņā ar analīzes datiem, zaudēto pārdošanas apjomu kopējā vērtība Latvijā ir 55 eiro uz vienu Latvijas iedzīvotāju gadā.
*****

/nez, vai ir kāds kantoris, kurš izvērtē, cik liels ir ieguvums un ietaupījums valstij un cilvēkiem?
//varbūt "zaudētājiem" vnk jāsāk pārskatīt sava cenu politika?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: ooo
[info]di_wine
2019-06-07 16:55 (saite)
Protams, ja ir vismaz divi apartamenti, tad izīrēšana dod atbalstu, bet es to noteikti neuzskatu ne par izdevīgu, ne par biznesu, 1) ja nav otra īpašuma, kur pašam dzīvot, 2) ja pats nevari būt uz vietas, bet jāņemas ar paziņām vai firmām, kas to īpašumu uzrauga (okupasi nav atcelti), tīra, glabā atslēgas, kad klienti mainās. Bez okupasiem vēl ir rinda likuma nianšu attiecību uz legālu izīrēšanu, īstermiņa vs. ilgtermiņa izīrēšanu un uz cilvēciņiem, kas smuki atnāks padzīvot, bet ārā iet un maksāt vispār atteiksies. Respektīvi, ja gribas piedzīvojumus un potenciālas nepatikšanas, droši var nodarboties ar izīrēšanu. Turklāt jāņem vērā mēbeļu un santehnikas nolietojums.
Liepājā jau labus gadus īres cenas ir labā Eiropas pilsētas līmenī, pieņemu, ka sezonāli tur tiešām ir pieprasījums - no tiem pašiem lietuviešiem vai poļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?